به گزارش قدس آنلاین، سید مجتبی احمدی افزود: ۲۹ حادثه سیل و آبگرفتگی طی این مدت در سطح خراسان رضوی رخ داد و با اجرای ۷۶ مورد عملیات نسبت به امداد و نجات آنها اقدام شد.
وی ادامه داد: طی همین مدت وقوع ۱۸۵ حادثه در شهرها و روستاهای خراسان رضوی ثبت شد که شامل حوادث جاده ای، شهری، مناسبتی، کوهستانی، کارگاهی، ریزش آوار، سیل و آبگرفتگی، برف و کولاک بوده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: تعداد حادثه دیدگان سیلاب و آبگرفتگی در سطح استان هزار و ۸۲۲ نفر بود که به هزار و ۶۲ نفر آنان امدادرسانی شد. از این تعداد چهار نفر مجروح شده و یک نفر جان باخت.
وی افزود: در این چارچوب ۱۴۲ فرد گرفتار در سیلاب و آبگرفتگی نیز اسکان اضطراری یافتند و به شماری از آنان اقلامی همچون چادر امدادی، پتو، موکت، فانوس، والور و همچنین بسته های مواد غذایی تحویل داده شده است.
احمدی به شش مورد حادثه برف و کولاک نیز اشاره و بیان کرد: این حوادث ۳۲۵ حادثه دیده در پی داشت که به ۳۲۴ نفر از آنان توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر امدادرسانی شد و ۱۰۷ نفر اسکان اضطراری یافتند.
وی گفت: از ابتدای اجرای داد و نجات نوروزی پرحادثه ترین شهرها در خراسان رضوی مشهد، سبزوار و همچنین تربت حیدریه و نیشابور بودهاند. قوچان، کاشمر، گناباد، بردسکن و سرخس نیز در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
طرح امداد و نجات نوروزی از ۲۵ اسفند گذشته آغاز شده و تا پایان هفدهمین روز فروردین ماه جاری ادامه دارد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما