تحولات منطقه

همدان- مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان از تعویض ۵۰ درصد شبکه فرسوده آبرسانی در سطح روستاهای تابعه شهرستان؛ طی سالهای اخیرخبر داد و گفت: اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی به منظور مدیریت مصرف همچنان در دستور کار است.

 50 درصد شبکه فرسوده آبرسانی اصلاح شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان؛ کمال حسنی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای نوسازی و تعویض شبکه های فرسوده آبرسانی اظهارداشت:همه ساله بخشی ازشبکه فرسوده آبرسانی تعویض و نوسازی می شود که برهمین اساس و مطابق اعتبارات ابلاغی؛ در سال جاری ۱۰ درصد از شبکه فرسوده شهرستان همدان تعویض خواهد شد.

وی با بیان اینکه مطابق قانون استهلاکات، شبکه آبرسانی با عمر ۲۰ سال، فرسوده محسوب می شود که باید تعویض و ترمیم شود و بر همین اساس در طول ۱۰ سال گذشته  ۵۰ درصد شبکه فرسوده شهرستان همدان تعویض شده و مابقی در دستور کار است.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۵ درصد از شبکه فرسوده آبرسانی روستاهای تابعه شهرستان همدان تعویض و ترمیم شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha