تحولات منطقه

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت موضوع مشورت و هم‌فکری در انجام امور، گفت: هیچ تصمیمی بدون مشورت با متخصصان امر، کار کارشناسی و اتکا به خرد جمعی در آستان قدس رضوی گرفته نخواهد شد.

اگر زائری دستش به ضریح مطهر نرسد و بگوید نتوانستم زیارت کنم، باید بگوییم ما نتوانستیم خوب مدیریت کنیم
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

 

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از  آستان نیوز، مصطفی خاکسار قهرودی در دیدار سرکشیکان حرم مطهر رضوی با تأکید بر اینکه در این بارگاه نورانی برای رهایی از غفلت راهی جز حضور پیوسته در محضر حضرت رضا(ع) وجود ندارد، اظهار کرد: در حرم مطهر رضوی اگر همیشه این حقیقت و باور را که در محضر حضرت رضا(ع) هستیم، مدنظر داشته باشیم و ایشان را ناظر و شاهد بر اعمال، رفتار، باطن و نیت کار خود بدانیم، آنگاه در اعمال و گفتارمان نتایج پرقیمتی حاصل خواهد شد.
وی تصریح کرد: افرادی که به این آستان نورانی مشرف می‌شوند، فارغ از ظاهر، نژاد، ملیت و گرایش‌های سیاسی برای ما بسیار گرامی و عزیز هستند، زیرا در این حرم عنوان زائر الرضا(ع) را دارند.

خدام باید تجلی سیره رضوی باشند
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه تمام دغدغه و تلاش مدیران، خدام و کارکنان در این آستان مقدس، باید معطوف به فراهم آوردن شرایط زیارت توأم با آرامش و آسایش برای زائران حضرت رضا(ع) باشد، خاطرنشان کرد: خدام در مواجهه با زائران، باید بهترین و متعالی‌ترین برخوردها را که تجلی سیره رضوی است در پیش بگیرند، در محضر حضرت رضا(ع) باید ادب حضور، ادب برخورد و آداب میهمان‌نوازی را به بهترین شکل رعایت کنیم.
وی بیان، رفتار و عمل خادمان حضرت رضا(ع) را مورد استناد مردم دانست و عنوان کرد: برخورد نابجا یک خادم در قبال زائر به پای همه خادمان نوشته و منجر به قضاوت‌های نادرست می‌شود، باید بسیار مراقب رفتار خود باشیم، زیرا تحت تابش انوار نورانی حضرت رضا(ع) کوچکترین رفتار نامناسب، بسیار محسوس به چشم می‌آید.

نوکری زائران، بالاترین افتخار ماست
خاکسار قهرودی با تأکید بر اینکه بالاترین افتخار و شأن برای خادمان رضوی، نوکری زائران حضرت رضا(ع) است، اظهار کرد: خادمان باید جلوه تعلیم دیدگان و پرورش یافتگان در محضر امام رئوف(ع) باشند و اندیشه و سیره رضوی در گفتار و عملشان تجلی داشته باشد.
وی عنوان کرد: شوق زائران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) برای حضور در کنار ضریح مطهر قابل درک و احترام است، با توجه به این موضوع ما موظف به اتخاذ تدابیر و تصمیماتی برای تسهیل شرایط تشرف هر چه بیشتر زائران به اطراف ضریح مطهر هستیم.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: اگر زائری گرامی دستش به ضریح مطهر نرسد و بگوید نتوانستم زیارت کنم، باید بگوییم ما نتوانستیم خوب مدیریت کنیم.

جدیت در کار ضمن رعایت نرم‌خویی و احترام
وی تصریح کرد: فضای محدود اطراف روضه منوره از یک سوی و حضور خیل عظیم زائران از سوی دیگر شرایطی را ایجاد کرده که مجبور به طرح‌ریزی ساز و کاری مبتنی بر نظم برای تشرف حداکثری زائران به اطراف ضریح مطهر هستیم، بنابراین خدام ضمن سرلوحه قرار دادن احترام، نرم‌خویی، ادب و اخلاق با قوت و جدیت نسبت به حفظ بازگشایی مسیر تردد زائران به ویژه در اطراف روضه منوره بکوشند.
خاکسار قهرودی با بیان اینکه هدف ما خشنودی حضرت رضا(ع) از طریق ارائه بهترین خدمات به زائران بارگاه منور این امام رئوف است، عنوان کرد: در راستای تسهیل شرایط تشرف زائران توان‌یاب، ساعاتی خاص برای زیارت ایشان در اطراف روضه منوره با کمک خدام تعیین شده است.

خواست زائران دغدغه ماست
وی افزود: خواست زائران دغدغه ماست؛ بنابراین تمام توان‌مان را برای فراهم آوردن شرایط زیارت همراه با آرامش و معرفت برای زائران به کار می‌بریم و در این راه هراسی از تحمل سختی و کار دوچندان نداریم.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت موضوع مشورت و هم فکری در انجام امور، خاطرنشان کرد: اجرای هر طرحی در حرم مطهر با اتکا به خرد جمعی، کار کارشناسی، بهره از تجربیات و مشاوره با متولیان معاونت اماکن متبرکه انجام می‌شود و تاکنون هیچ تصمیمی بدون مشورت با متخصصان امر اتخاذ نشده و نخواهد شد.
وی اضافه کرد: این طور نیست که بگوییم هر تصمیمی گرفته می‌شود بی‌عیب ‌و ‌نقص و بدون ایراد است، حتما برای بهبود هرچه بهتر طرح‌ها نیازمند نظرات و پیشنهادات مختلف هستیم، اما این به معنای کوتاهی و تعلل در اجرای تصمیمات اتخاذ شده نیست.

رفاه و آسایش زائران، اولویت آستان قدس رضوی
خاکسار قهرودی اولویت آستان قدس رضوی در اتخاذ تمام تصمیمات و اجرای پروژه‌ها را افزایش رفاه و آسایش زائران در حرم مطهر معرفی کرد.
وی ادامه داد: در آستان قدس رضوی همه تلاش ما باید برای هر چه بهتر انجام شدن تدبیر و دستور تولیت محترم باشد نه خدای ناکرده بهانه و مانع تراشی برای تعلل یا اجرایی نشدن امور.
خاکسار قهرودی بیان کرد: 11 سال از آغاز توفیق خادمی من در این بارگاه سراسر نور می‌گذرد، در این مدت می‌توانم بگویم جز زیبایی، خوبی و نیکویی ندیده‌ام، البته اشکالاتی جزئی اما مهم وجود دارد که شایسته این محضر و مکان مقدس نیست و باید به آن‌ها توجه داشت و هرچه زودتر اصلاح کرد.
وی با بیان اینکه اقتضای رعایت ادب و وظیفه‌شناسی در این مکان مقدس ترک برخی رفتارها در فضای خارج از حرم است، اظهار کرد: تأثیر رفتار مثبت و نورانی متناسب این فضا باید بر رفتار روزانه ما حاکم و اثرگذار باشد، نه برعکس آن.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در پایان با اشاره به اجرای طرح جداسازی غذای پرسنل حرم مطهر از غذای زائران در میهمانسرا، توضیح داد: جداسازی غذای کارکنان از زائران در راستای عمل به نیت واقفان، ارتقای کیفیت غذای میهمانسرای حضرت با کاهش آمار طبخ، افزایش تنوع در غذای کارکنان و فراهم آوردن شرایط تکریم و پذیرایی بهتر از کارکنان انجام شده است و تدبیر مدیریتی بوده که آیت الله رئیسی به عنوان تولیت وقت سال گذشته دستور انجام آن را صادر کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha