به گزارش قدس آنلاین، در حالی یکشنبه گذشته خبر توقیف محموله ۲ تنی گوشت توسط تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی منتشر شد که دامپزشکی مشهد برخلاف اعلام نظر رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی مشهد اعلام کرد که هتلها موظف نیستند تونل انجماد داشته باشند و بین نگهداری غیراصولی فرآورده خام دامی و نگهداری غیر بهداشتی آن تفاوت وجود دارد.
رئوف مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد ابتدا در پاسخ به این نکته که آیا این گفته که گوشتهای کشف شده در هتل پنچ ستاره در شرایط نامناسب منجد و از طرفی باید در محل تونل انجماد وجود میداشت و گوشتها در محل منجمد میشد صحیح است یا خیر؟ گفت: نه این گونه نیست، وجود تونل انجماد در رستورانها و هتلها ضرورتی ندارد، تونل انجماد فقط باید در مراکز بستهبندی گوشت وجود داشته باشد که دارای پروانه بهداشتی هستند.
او در پاسخ به این نکته که یکی از مسئولان تعزیرات حکومتی مشهد در ادامه اعلام این خبر عنوان کرده بود که گوشتها به صورت غیربهداشتی نگهداری میشده آیا این موضوع صحیح است؟ تصریح کرد: گوشت به دو صورت وارد رستورانها و هتلها میشود، نوع اول گوشت تازه با تاریخ انقضای ۷۲ ساعت است و نوع دوم هم گوشتهای کارتنی است که در مراکز مجاز بستهبندی و در آن محلها هم داخل تونل انجماد رفته است.
مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد در پاسخ به این سوال که آیا دستگاه دیگری میتواند در مورد آلوده بودن محموله گوشت خام، بهداشتی و یا غیربهداشتی بودن محل نگهداری گوشت اظهار نظر کند گفت: طبق قانون حاکمیت موضوع اعلام نظر در مورد فروآوردههای خام دامی به دامپزشکی واگذار شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما