تحولات منطقه

مدیرعامل آتش نشانی مشهدمقدس از تمهیدات این نهاد همزمان با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد خبر داد.

آماده‌باش ۴۹ ایستگاه و پایگاه آتش‌نشانی مشهد همزمان با روز تاسوعا و عاشورا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امیر عزیزی  اظهار داشت: ۴۹ ایستگاه و پایگاه آتش‌نشانی مشهد همزمان با روز تاسوعا و عاشورا آماده‌باش خواهند بود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: علاوه بر آماده‌باش صد درصدی تمامی ایستگاه‌های عملیاتی در این روزها، خودروهای سبک اطفای حریق و موتورسیکلت‌های عملیاتی آتش‌نشانی مشهد در ورودی‌های حرم مطهر رضوی در ۵ مسیر مستقر هستند.

عزیزی گفت: همچنین با همکاری آستان قدس رضوی تعدادی از آتش‌نشانان آقا و خانم داوطلب نیز برای حفظ ایمنی عزاداران با همراه داشتن تجهیزات ویژه اطفای حریق در رواق‌های حرم مطهر رضوی نیز حضور دارند.

وی ادامه داد: با توجه به ایجاد ایستگاه‌های صلواتی و برگزاری مراسم عزاداری در تکایا، حسینیه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد، خودروهای سبک و سنگین اطفای حریق آتش‌نشانی برای تامین ایمنی مردم در محل‌های برگزاری مراسم از ابتدای صبح دوشنبه و تا پایان مراسم روز تاسوعا و عاشورای حسینی مستقر هستند و گشت‌های موتوری آتش‌نشانی نیز به صورت مستمر انجام می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha