وی افزود: اگر نتوانیم از ورزشکاران استان و کشور حمایت کنیم و نیازهای آنها را رفع کنیم، ورزشکار خسته میشود و گاه به کشورهای دیگر مهاجرت میکند تا در آنجا و زیر پرچم بیگانه ورزش کند. رخ دادن چنین اتفاقات تلخی نشان از ضعف مسئولان کشور و استانها دارد. مجلس دهم، با توجه به مشکلات اعتباری و مادی، نمیتوانست ماموریتهای خود را انجام دهد. از این جهت در برنامه ششم مقرر شد ۲۷ صدم درصد از اعتبارات عمومی در اختیار حوزه ورزش قرار بگیرد که پیشنهاد دادم ۶۰ درصد آن استانی و ۴۰ درصد آن متمرکز باشد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جدا شدن المپیک و پارالمپیک که توسط کمیسیون فرهنگی صورت گرفت، از اقدامات ارزشمند و شایسته بود. خوشبختانه ورزشکاران هم جواب این حمایتها و اقدامات را میدهند. خروجی این جدایی را در عملکرد ورزشکاران معمول و جانباز میبینیم. ورزش یک حوزه اساسی کشور است. کمیسیون فرهنگی توانسته زیرساختهای خوبی را با توجه به قانون فراهم کند.
پژمانفر بیان کرد: ورزش نیاز به تعامل با دیگر حوزهها دارد و با استفاده از شخصیت ورزشکاران، مربیان و تیمها برای موسسات اقتصادی برندسازی میشود. ارتباط بین صنعت و ورزش، یک ارتباط دوسر برد است. قطعا در رقابتهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو شاهد موفقیت ورزشکاران خواهیم بود.
ایسنا
انتهای پیام
نظر شما