تحولات منطقه

رئیس کمیسیون برنامه مجلس گفت: زمانی که بودجه سال ۹۹ در مجلس در حال تصویب است، بودجه ۱۴۰۰ نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و سال آینده نیز علاوه بر اینکه بودجه ۱۴۰۰ تصویب می‌شود نگاهی نیز به بودجه سال ۱۴۰۱ خواهد شد.

بودجه سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ با یکدیگر بررسی می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، درباره حمایت از اقشار ضعیف جامعه در بودجه سال آینده و جمع‌آوری پیشنهادات نمایندگان در این باره گفت: تاکنون پیشنهادی به کمیسیون برنامه درباره حمایت از اقشار ضعیف و مستضعف جامعه واصل نشده است. 

وی افزود: بخشی از این پیشنهادات می‌تواند در زمینه اعطای سبد معیشتی و همچنین درنظر گرفتن مقادیری ارز برای واردات کالاهای اساسی باشد که تاکنون مباحثی در قالب لایحه بودجه سال آینده به صحن کمیسیون برنامه و بودجه نیامده است. 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است در سال جاری بودجه سال ۱۴۰۰ بلافاصله بعد از بودجه سال ۹۹ در پارلمان بررسی شود یعنی زمانی که بودجه سال ۹۹ در حال تصویب است، بودجه ۱۴۰۰ نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و سال آینده نیز در فصل بررسی بودجه، علاوه بر اینکه بودجه ۱۴۰۰ تصویب می‌شود نگاهی نیز به بودجه سال ۱۴۰۱ خواهد شد.

تاجگردون اظهار داشت: از این پس قرار است برنامه بودجه ۲ سال با یکدیگر بررسی شود اما عددی که برای ۱۴۰۰ تصویب خواهد شد، بودجه مصوب دولت نیست، در واقع بودجه دوساله بررسی می‌شود تا مشخص شود در سال‌های آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha