وی با بیان اینکه به طور میانگین مردم در کشور ما روزانه 250 گرم نان میل میکنند، افزود: تا 80 درصد آهن بدن و سی درصد از کلسیم بدن از طریق نان تامین میشود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متاسفانه در حال حاضر 40 درصد از نانواییها هنوز از جوش شیرین استفاده میکنند که ضررهای فراوانی دارد که میتوان مهمترین ضررهای آن را نیز سوءهاضمه و دستگاه گوارش دانست.
عبداللهی بیان کرد: با توجه به این مسئله باید عنایت داشت که نانی سالم است که سوخته نباشد چرا که این مهم سبب سرطان زا بودن آن میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نانی که فرد مصرف میکند دارای 6 گرم نمک است این در حالی است که تمام مواد غذایی که یک فرد در طول روز میخورد نیز باید کمتر از 5 گرم باشد؛ این مهم را میتوان یکی از عوامل فشار خون دانست.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کاهش میزان نمک در نان اقدام بزرگی بود که انجام شد و در حال حاضر در 65 درصد نانواییهای کشور این یک درصد نمک رعایت شده و اکنون نیز روزانه سه گرم نمک دریافتی مردم را پایین آوردهایم.
عبداللهی گفت: تنورها باید استاندارد شود و تلاش ما در این جهت است که یک گام بسیار بزرگ در جهت سلامت مردم با استاندارد شدن تنورها برداشته شود.
تسنیم
انتهای پیام
نظر شما