تحولات منطقه

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهدگفت: قارچ گانودرما به عنوان یک قهوه قابلیت مصرف دارد اما خواص درمانی آن تایید نمیشود.

 قارچ گانودرما خواص درمانی ندارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، علی بیرجندی‌نژاد امروز در نشست خبری گفت: وزرات بهداشت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که  قارچ گانودرما نوعی قهوه است و خواص قهوه را دارد. تجویز دارویی و درمانی ندارد و تبلیغات آن در خصوص مصرف  درمانی کذب است.

او ادامه داد: مصرف این قارچ تاثیری در سطح قند خون در افراد با دیابت نوع دو نداشته است.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: براساس مطالعات استفاده روزانه از عصاره قارچ گانودرما حتی به مدت ۱۲ هفته سطح کلسترول را در افرادی با فشار خون بالا و یا کلسترول بالا دارند تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

بیرجندی نژاد افزود: این تبلیغات در خصوص مصرف قارچ گاندورما از زمره مواردی تبلیغات کاذب و اغواگرانه به شمار می‌رود و  هنوز مطالعه مروری نظام مندی که به بررسی سودمندی گانودرما در درمان سرطان پرداخته باشد وجود ندارد.

او تصریح کرد: در نامه‌ای که از انجمن پوست و مو داده اند حتی برای استفاده از قهوه گانودرما به عنوان بیماری پوست و مو شواهد علمی وجود ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha