تحولات منطقه

۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴
کد خبر: ۶۷۹۵۶۷

همزمان با پایان فصل برداشت زعفران در باخرز، ۲۰ تن زعفران خشک در این شهرستان تولید شد.

تولید ۲۰ تن زعفران  در باخرز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان  باخرز  گفت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان با ۵۰۰ هکتار افزایش به چهار هزار و ۵۰۰ هکتار رسید که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشت.

محمد دوستخواه احمدی افزود: از این سطح زیر کشت چهار هزار هکتار بارور و ۵۰۰ هکتار غیربارور است و به ازای هر هکتار زیرکشت زعفران ۱۵۰ نفرروز از مرحله کاشت تا برداشت آن مشغول کار شدند.

وی اظهار داشت: عملکرد گل زعفران تر در کشتزارهای باخرز در سال زراعی گذشته در هر هکتار به ۳۵۰ کیلوگرم رسید و در مجموع بیش از ۱۸ تن زعفران خشک در این شهرستان برداشت شد.

دوستخواه احمدی  ادامه داد: کشت زعفران با توجه به نیاز کم آن به آب، با استقبال شدید کشاورزان روبرو شده و به همین خاطر تامین کودهای شیمیایی و ریزمغذی مورد نیاز، استفاده از روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با علف‌های هرز، جلوگیری از چرای دام در مزارع و ارائه راهنمایی‌ها و توصیه‌های فنی همه ساله در راستای حمایت از زعفرانکاران صورت می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی باخرز همچنین به بهره‌مندی هشت هزار خانواری شهرستان از این محصول اشاره کرد و گفت: پارسال میانگین تولید زعفران خشک در هر هکتار مزارع باخرز به چهار کیلو و ۵۰۰ گرم رسید.

وی افزود: سال زراعی جاری ۵۱۰ تن انواع کود شیمایی بین کشاورزان زعفرانکار باخرزی توزیع شد.

۸۵ درصد جمعیت باخرز به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند، سالانه  ۲۵ نوع محصول زراعی و ۲۰ نوع محصول باغی در این شهرستان تولید می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۸ هزار نفری باخرز در ۲۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

منبع: ایرنا 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.