تحولات منطقه

دادگاهی در آرژانتین ۲ کشیش کاتولیک و یک باغبان سابق یک مدرسه مذهبی برای دانش آموزان ناشنوا را به جرم آزار و اذیت جنسی از کودکان و نوجوانان به بیش از ۴۰ سال حبس محکوم کرده است.

محکومیت ۲ کشیش آرژانتینی به جرم آزار جنسی به ۴۰ سال حبس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین؛ به نقل از رویترز، دادگاهی در آرژانتین ۲ کشیش کاتولیک و یک باغبان مدرسه مذهبی دانش آموزان ناشنوا در ایالت مندوزا را به جرم ۲۸ مورد آزار و اذیت جنسی کودکان و نوجوانان به بیش از ۴۰ سال زندان محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، ۲ کشیش کاتولیک به ترتیب به بیش از ۴۲ و ۴۵ سال زندان محکوم شده‌اند. باغبان سابق این مدرسه دینی آرژانتین نیز به تحمل ۱۸ سال حبس محکوم شده است.

بیش از ۲۰ دانش آموز این مدرسه دینی ناشنوایان اتهامات آزار و اذیت جنسی را علیه این ۳ نفر مطرح کرده‌اند.

با گذشت ۳ سال از نخستین شکایتی که در این پرونده در دادگاه ارائه است، متهمان به حبس‌های طولانی مدت محکوم شده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha