به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر لبافی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی سبزوار با حضور معینهای اقتصادی این شهرستان افزود: از مزایای طرح کسب و کار روستاها تدوین ظرفیت، پتانسیل ها و مشاغل مزیت دار این مناطق است که در طرح مثلث توسعه اقتصادی مورد توجه معینها قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: در طرح مثلث توسعه اقتصادی برای ۳۰ درصد روستاهای خراسان رضوی کارت اهداف صادر شده که در آن شاخص های وضع موجود مشخص و رسیدن به وضع مطلوب، سهم شاغلان و سرانه های درآمدی نیز پیش بینی شده است.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: در توسعه اقتصادی تاکید بر مشارکت مردم است و طرح هر روستا یک معین اقتصادی محور و الگوی مناسبی برای توسعه و رونق اقتصادی خراسان رضوی است.
لبافی افزود: در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی تاکنون ۱۰۰ معین اقتصادی مشخص شده و هر معینی مدلهای مختلفی از توسعه را ارائه داده است.
فرماندار سبزوار نیز در این نشست گفت: توسعه روستاها از اولویتهای طرح مثلث توسعه اقتصادی است و در این راستا برای هر روستای این شهرستان یک ستاد توسعه ایجاد شده است.
احمد برادران افزود: برای اجرای مثلث اقتصادی شهرستان سبزوار چند راهبرد تعریف شده که فعالیت فکری و نرم افزاری، افزایش مشارکت مردم و روستائیان، تسهیل فرایند سرمایه گذاری و تاکید بر مشاغل خُرد پشتیبان محور مهمترین این راهبردهاست.
وی اضافه کرد: از پنج معین اقتصادی سبزوار سه معین اقتصادی با ۳۰ طرح و سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد ریال ثبت سامانه شده اند.
فرماندار سبزوار گفت: سه معین ثبت شده در سامانه تاکنون ۶۸۳ فرصت شغلی ایجاد کرده اند و هفت مورد فعالیت فرهنگی به وسیله این معین ها ثبت شده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما