محمد عفتی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، اظهار داشت: در رابطه با صادرات پیاز به هندوستان تفاهمنامههایی با آستان قدس داشتیم تا بتوانیم محصول پیاز را برای این کشور صادر کنیم.
وی افزود: متأسفانه در حال حاضر مشکلی که وجود دارد این است که ۸۵ درصد تولید استان پیاز زرگان است و این پیاز به دلیل اینکه تند نیست، با ذائقه مردم هندوستان همخوانی ندارد.
وی به کشت پیاز قرمز در سالهای قبل در استان اشاره کرد و گفت: پیاز زرد تولید و ماندگاری بیشتری دارد و کشاورزان استان به کشت این محصول روی میآورند.
عفتی ۱۲ درصد پیاز استان را سفید و حدود ۴ درصد آن را قرمز عنوان کرد و اظهار داشت: برای سال آینده درصدد هستیم ۵ هزار هکتار کشت پیاز قرمز را در استان داشته باشیم.
عفتی با بیان اینکه باید انباشت تولیدات استان را به خارج از کشور صادر کنیم گفت: غالب محصولات صادراتی استان سیبزمینی، پیاز و سیبدرختی است.
وی افزود: در اکثر استانهای کشور امسال به دلیل بارشهای فراوان نسبت به سال گذشته با وضعیت کشاورزی خوبی مواجه هستیم و انباشت محصول را درکل کشور داریم.
نظر شما