تحولات منطقه

با پایان فصل برداشت، یک هزار و ۲۰۰ تن فلفل قرمز خشک از سطح ۴۰۰ هکتار کشتزارهای شهرستان داورزن در استان خراسان رضوی برداشت شد.

برداشت ۱۲۰۰ تن فلفل قرمز در داورزن خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، معاون جهاد کشاورزی داورزن گفت:   با پایان فصل برداشت، یک هزار و ۲۰۰ تن فلفل قرمز خشک از سطح ۴۰۰ هکتار کشتزارهای شهرستان داورزن در استان خراسان رضوی برداشت شد.این شهرستان از نظر سطح زیرکشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل است و رتبه نخست را در کشور دارد.
محمدرضا داورزنی افزود: امسال بر اثر گرمای شدید هوا در فصل تابستان و سرمای فصل برداشت، تولید فلفل نسبت به پارسال ۲۵ درصد کاهش یافت که این حوادث طبیعی ۸۰۰ میلیارد ریال به فلفل کاران داورزنی خسارت وارد کرد.
وی ادامه داد: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه، هند و آلمان نیز صادر می‌شود.
وی گفت: فعالیت ۴۰ کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان ۲ هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.
کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و جالیز از محصولات کشاورزی شهرستان داورزن به شمار می‌رود.
داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.