تحولات منطقه

بندر عباس- شهرستان جاسک و بشاگرد در ۳۰۰ و سیریک در ۱۷۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع‌شده که طبق اعلام معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان، در برآورد اولیه تاکنون سیل ۱۲هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و بخش‌های مختلف شهرستان‌های جاسک و بشاگرد خسارت وارد کرده است.

سیل زیرساخت‌های هرمزگان را زیرورو کرد/مردم به وسایل گرمایشی نیاز دارند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین-گروه استان ها:  به دنبال فعالیت سامانه بارشی در استان هرمزگان سیلاب زیادی در شرق هرمزگان ازجمله جاسک، سیریک و بشاگرد به وقوع پیوست و روستاهای منطقه تحت تأثیر آن قرار گرفتند و خسارت بسیاری به خانه‌های روستایی، تأسیسات آب‌رسانی و برق، ابنیه و جاده‌ها در منطقه جاسک و بشاگرد واردشد.

بارندگی‌های اخیر مناطق روستایی «کش تخت»، «تجَک»، «بن نر»، «اشکان»، «گوهران»، «امام آباد صحرا»، «احمد آباد»، «سردشت»، «مُلکن»، «بندبارک»، «درگاه» و«پاهتک» در بشاگرد را با سیلاب زیر رو و با گل‌ولای یکسان کرد.

امدادرسانی ادامه دارد

استاندار هرمزگان بابیان اینکه ارائه خدمات به‌صورت هوایی و با استفاده از بالگرد در مناطق سیل‌زده شهرستان‌های جاسک و بشاگرد ادامه دارد و کالاها و مایحتاج موردنیاز مردم این مناطق از این طریق در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد افزود: تمامی مجموعه‌ها و دستگاه‌های اجرایی ازجمله نیروهای سپاه، ارتش، هلال‌احمر، بسیج و گروه‌های مردمی برای امدادرسانی و ارائه خدمات به سیل‌زدگان پای‌کار آمدند و خدمات‌رسانی همچنان با قوت ادامه دارد.

فریدون همتی اظهار داشت: با برآورد خسارتی که صورت گرفته و گزارش آن به وزارت کشور و هیئت دولت ارائه می‌شود، تلاش می‌کنیم به‌سرعت روند جبران خسارت‌های ناشی از سیل در شرق هرمزگان و بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده و سایر تأسیسات و زیرساخت‌ها آغاز شود.

وسایل گرمایشی نیاز سیل‌زدگان

فرماندار شهرستان جاسک با اشاره به سرد شدن هوا در مناطق سیل‌زده شهرستان جاسک، گفت: با توجه به برودت هوا، سیل‌زدگان به‌شدت به وسایل گرمایشی و کانکس نیاز دارد.

محمد رادمهربا اشاره به اینکه هم‌زمان با اعزام بالگرد جهت توزیع آذوقه، آب‌معدنی و پوشاک، تیم‌های پزشکی نیز به روستاهای سیل‌زده عزیمت می‌کنند، عنوان کرد: در کنار کمپ‌های استقرار اضطراری سیل‌زدگان، کمپ‌های شبکه بهداشت به همراه یک دستگاه آمبولانس نیز وجود دارد.

رادمهر اضافه کرد: به همت گروه‌های جهادی و موکب‌های ایجادشده در منطقه، روزانه ۱۰ هزار پرس غذای گرم پخت و بین سیل‌زدگان توزیع می‌شود.

وی، مهم‌ترین نیاز کنونی مناطق سیل‌زده شهرستان جاسک را وسایل گرمایشی و کانکس اعلام کرد و گفت: با توجه به سرمای هوا، استقرار خانواده و همچنین برپایی کلاس‌های درس در چادر بسیار سخت است و منطقه نیاز شدید به کانکس دارد.

ناآرامی در جاسک

سیل هفته گذشته در استان هرمزگان، بر اساس برآورد اولیه حداقل یک هزار میلیارد ریال خسارت به شبکه آب روستایی  و تأسیسات توزیع و انتقال این استان وارد کرد.

مهم‌ترین نیاز کنونی مناطق سیل‌زده شهرستان جاسک  وسایل گرمایشی و کانکس استمدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در همین رابطه به خبرنگاران گفت: به دنبال این سیل بیش از ۴۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و انتقال آب روستایی خسارت‌دیده که عمده این خسارت‌ها در مسیر رودخانه‌ها بوده است.

امین قصمی بابیان اینکه مشغول برآورد دقیق میزان خسارت‌ها هستیم، افزود: از زمان فعالیت سامانه بارشی هفته قبل و وقوع سیل در شرق هرمزگان، آب ۳۳۵ روستا در شهرستان‌های جاسک و بشاگرد قطع شد.

وی ادامه داد: به دنبال این حادثه، آب ۲۹۶ روستا در همان مقطع وصل و آب ۳۹ روستا با ۱۰ هزار نفر جمعیت به دلیل از دسترس خارج شدن منابع تولید آب و تخریب ۱۰۰ درصدی چاه‌های تأمین آب، همچنان با قطعی مواجه است.

قصمی خاطرنشان کرد: در تلاش برای واردکردن منابع آبی جدید در این روستاها هستیم و تا زمان رفع کامل مشکل، آب‌رسانی به‌وسیله ۱۱ تانکر انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تصریح کرد: در مناطقی که مسیر دسترسی آن‌ها از بین رفته، آب بسته‌بندی توزیع می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha