تحولات منطقه

خراسان شمالی-فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از اجرای طرح جمع آوری اقلام ضد فرهنگی و کشف هزار و ۲۴۰ قلم محصولات مخرب فرهنگی در این شهرستان خبر داد.

جمع آوری بیش از یک هزار قلم محصولات مخرب فرهنگی در اسفراین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ جاوید مهری درتشریح این خبر گفت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف عرضه کننده محصولات فرهنگی با هدف مقابله با تهیه وتوزیع اقلام مخرب فرهنگی در سطح شهرستان اسفراین اجرا شد.

وی با بیان اینکه مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان در اجرای این طرح بازدید از اصناف عرضه کننده محصولات فرهنگی را در دستور کار خود قرار دادند افزود: دراین راستا از ۲ فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی متخلف نزدیک به یک هزار و ۲۴۰ قلم از محصولات غیر فرهنگی کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی سرکشی از واحدهای صنفی خدمات رایانه ای، مراکز عمده عرضه و فروش فیلم و بازی های رایانه ای و فروشگاه های توزیع و پخش cd و dvd ، همچنان از سوی پلیس امنیت در شهرستان با قاطعیت ادامه خواهد یافت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha