تحولات منطقه

خراسان شمالی- مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ماهی یکی از پروتئین های سالم است که فرهنگ آن برای مردم هنوز جا نیفتاده و سرانه مصرف ماهی در این استان پایین است.

سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی پایین است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهندس محمدعلی مصباحی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، با یان اینکه سرانه مصرف ماهی در این استان با احتساب مصرف تن ماهی ۷.۱ کیلوگرم و میانگین مصرف ماهی در کشور ۹.۵ کیلوگرم است اظهار داشت: از سویی به دلیل کم توجهی به بخش شیلات، هزینه های تولید آن بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی در توسعه شیلات، رشد خوبی داشته است افزود: هم اکنون ۲۰۰ تولید کننده در حوزه آبزیان و شیلات در این استان فعالیت دارند.

مصباحی ادامه داد: شیروان با ۲۶ استخر پرورش ماهیان سردابی و گرمابی و تولید ۳۵ درصد آبزیان استان، رتبه نخست خراسان شمالی در این بخش را دارد.

وی کمترین تولید ماهی استان را نیز مربوط به شهرستان مرزی راز و جرگلان دانست و گفت: عمده ترین گونه ماهی تولیدی در این استان قزل آلای سردابی است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه از رهایی۴۰۰ هزار قطعه بچه‌ماهی کپور در ۹۰ استخر گرمابی استان خبر داد و گفت: رهایی ماهی در استخرهای گرمابی این استان در اسفندماه صورت گرفته و برداشت آن نیز در ماه های آبان و آذر آغاز می شود.

مصباحی با بیان اینکه رهایی و برداشت بچه ماهی در مزارع گرمابی تنها یکبار در سال انجام می شود، افزود: این در حالی است که در استخرهای سردابی چندین بار در سال بچه ماهی رها و برداشت می شود که از ابتدای امسال تاکنون سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در مزارع سردابی استان رها شده است.

وی شمار مزارع گرمابی استان را ۹۰ و مزارع سردابی را ۹۷ فقره دانست و گفت: پیش بینی می شود امسال ۲ هزار و ۲۳۰ تن انواع ماهی در استخرهای استان تولید شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.