تحولات منطقه

اصفهان-مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تعداد افراد مبتلا به کرونا کووید ۲۰۱۹ به ۶۶نفر افزایش یافته است ومردان مبتلا نسبت به زنان پیشتاز هستند و تاکنون ۲۹ مورد زن و ۳۷ مورد مرد گزارش شده است که میانگین سن مبتلایان به کرونا کووید ۱۹، ۵۳.۸ سال است.

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در اصفهان به ۶۶نفر رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ،: آرش نجیمی در گفت گوبا خبرنگار قدس با اشاره به اینکه تعداد فوتی ها بر اثر ابتلا به کرونا کووید ۲۰۱۹ همان دو نفر است، اظهار داشت: آمار مبتلایان به کرونا کووید ۲۰۱۹دراصفهان تا بعدازظهرروزسیزدهم اسفندماه به۶۶  نفر افزایش یافته است.

وی افزود: ۱۴ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته  از شهرستان های اصفهان، نایین، نجف آباد و شهرضا گزارش شده است که به نسبت برابر هفت زن و هفت مرد به ویروس کرونا ۲۰۱۹ مبتلا شده اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: ۶ بیمار مبتلا به  ویروس کرونا بهبود یافته اند و از بیمارستان های معین مرخص شده اند.

وی ابراز داشت: این ۶۶ مورد مبتلا به کووید ۲۰۱۹  در ۱۴ شهرستان اصفهان، اردستان، خمینی شهر، خوانسار، سمیرم، شاهین شهر، شهرضا، فلاورجان، گلپایگان، لنجان، مبارکه، نایین، نجف آباد و نطنز گزارش شده است.

نجیمی تعداد تفکیک شده مبتلایان به کرونا را به غیر از شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اعلام کرد و گفت: ۳۲ مورد در شهر اصفهان، ۳ مورد در اردستان، یک مورد در خمینی شهر، ۲ مورد در خوانسار، یک مورد در سمیرم، یک مورد در شاهین شهر، ۲ مورد در شهرضا، ۲ مورد در فلاورجان، یک مورد در گلپایگان، ۲ مورد در لنجان، یک مورد در مبارکه، ۵ مورددر نائین، ۷ مورد در نجف آباد و ۶ مورد در نطنز ثبت شده است.

وی اذعان کرد: مردان مبتلا نسبت به زنان پیشتاز هستند و تاکنون ۲۹ مورد زن و ۳۷ مورد مرد گزارش شده است که میانگین سن مبتلایان به کرونا کووید ۱۹، ۵۳.۸ سال است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha