تحولات منطقه

همدان- فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان از آمادگی کامل ۲۰ نیروی یگان حفاظت از اراضی ملی همدان در ایام تعطیلات نوروز خبر داد .

آمادگی ۲۰ نیروی یگان حفاظت از اراضی ملی همدان در ایام نوروز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان، سرهنگ حمید چراغی با اشاره به آمادگی کامل ۲۰ نیروی یگان حفاظت از اراضی همدان در ایام تعطیلات نوروز اظهار داشت: کار این یگان در حفاظت از اراضی ملی تعطیل‌پذیر نیست .

وی گفت: با اولویت‌بندی و مشخص شدن مناطق حساس از نظر تخریب و تصرف، مأموران یگان حفاظت در سراسر استان به گشت‌زنی مستمر مشغول هستند .

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان افزود: برخی افراد فرصت‌طلب و سودجو گمان می‌برند، در ایام نوروز همه جا تعطیل است و می‌توانند به حقوق بیت‌المال دست‌اندازی کنند .

وی عنوان کرد: نیروهای حفاظتی این یگان در تمام نقاط استان ۲۴ ساعته مشغول گشت و مراقبت هستند و قاطعانه با زمین‌خواری، تخریب و تصرفات اراضی ملی برخورد می‌کنند .

سرهنگ چراغی عنوان کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به حریم راه‌ها و اراضی دولتی و ساخت و ساز غیر قانونی مراتب را با تلفن گویای۱۶۵۶ این یگان اطلاع دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha