تحولات منطقه

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گرچه عملکرد استان خراسان رضوی در زمینه مدیریت کرونا مطلوب بوده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اوضاع بحرانی این بیماری مسلط است اما هنوز تا مهار بیماری در این استان و کشور فاصله داریم.

تا مهار کرونا فاصله داریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه نشست ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا در استان خراسان رضوی طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: این استان به رغم ویژگی‌های منحصر به فرد خود، بهترین عملکرد را در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا داشته است.

وی ادامه داد: طی بیش از ۵۰ روز که از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد، همکاری و هماهنگی میان استاندار خراسان رضوی و اعضای شورای اداری استان، آستان قدس رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مردم  در مقابله با بیماری کرونا  بسیار خوب و شایسته بوده است.

وی گفت: استان خراسان رضوی به دلیل وجود حرم مطهر رضوی، تعداد زیاد کارخانه‌ها، حضور مسافران و تعدد سفر به این استان شرایط خاصی را نسبت به سایر استان‌های کشور دارد و هرگونه تصمیم گیری در زمینه بیماری کرونا باید در این استان به صورت مرحله به مرحله باشد.

جان‌بابایی افزود: در طرح فاصله گذاری هوشمند، تعدادی از مشاغل و اصناف ضروری فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و برای اطلاع از نتایج این طرح و بررسی آثار آن در میزان بیماری ۲ هفته زمان لازم است تا بتوان تصمیم های بعدی را اجرایی کرد.  

وی با تاکید بر اینکه هر گونه غفلت و اشتباه در تصمیم گیری ممکن است موجب بروز بحران شود، از مردم خواست برای فعالیت در سایر مشاغل و اصنافی که هنوز فعال نشده‌اند، صبوری کنند.

طرح سطح بندی بیماران در خراسان رضوی موفق بوده است

معاون وزیر بهداشت اجرای طرح سطح بندی بیماران را یکی از اقدامات بسیار مهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارائه خدمات به آنان دانست و گفت: این برنامه از ازدحام و مراجعه مستقیم بیماران به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پیشگیری کرده است.

وی افزود: در اجرای این طرح مراکز خدمات جامع سلامت به عنوان سطح یک، کلینیک‌ها و  درمانگاه‌های دولتی و خصوصی به عنوان سطح ۲ و بیمارستان‌ها به عنوان سطح سه بیماران تعیین شده است.

وی ادامه داد: هنوز هیچ دارویی برای درمان قطعی کرونا کشف و تولید نشده است.

جان‌بابایی گفت: این در حالی است که دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از یک هزار طرح مطالعاتی مختلف در زمینه ویروس کووید ۱۹ را در حال انجام دارند که یکی از این طرح‌ها استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته برای درمان بیماران مبتلا به کروناست.

منبع: ایرنا

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.