تحولات منطقه

مدیرعامل بیمارستان رضوی بیان کرد: قطع زنجیره بیماری‌های واگیردار، مهم‌ترین اصل در مقابله با کرونا در بیمارستان رضوی است.

قطع زنجیره بیماری‌های واگیردار؛ مهم‌ترین اصل  مقابله با کرونا در بیمارستان رضوی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، دکتر محسن محور ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: در شرایط کنونی که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور درگیر مقابله با ویروس منحوس کرونا هستند، پزشکان و پرستاران و کادر درمان به عنوان مدافعان سلامت در بخش‌های مختلف فعال بوده و بیمارستان رضوی نیز با کاهش تردد و نیروی فعال سعی در کاستن از شیوع این ویروس داشته‌اند.
محور گفت: از اقدامات مهم بیمارستان رضوی، اختصاص بخش اورژانس ۲ به‌عنوان بخش بررسی کننده وضعیت مراجعان با علایم حاد تنفسی بود که با این اقدام زنجیره انتقال بیماری‌های واگیردار در این زمینه محقق شد. هم‌چنین ترمومترهای حرارتی به عنوان تب‌سنج‌های دقیق در اختیار کارکنان آموزش‌دیده قرار گرفته است و تمام مراجعان به اورژانس این مرکز پیش از ورود از جهت میزان حرارت بدنی سنجیده می‌شوند.
وی افزود: ضمن ثبت درجه حرارت افراد مراجعه‌کننده، علائم تنفسی افراد در بدو مراجعه بررسی می‌شود و مراجعانی که علائم حاد تنفسی دارند، از طریق مسیر مجزا که مشخص شده است به سمت اورژانس شماره ۲ راهنمایی می‌شوند.
 محور ادامه داد: در ادامه این فرایند خدمت‌رسانی، از تخت‌های بستری، اتاق ایزوله و تجهیزات پزشکی شامل ونتیلتور، الکتروشوک، مانیتورینگ، سونوگرافی پرتابل، اکوکاردیوگرافی سیار و... برای انجام اقدامات تشخیصی، درمانی و تسکینی لازم بهره گرفته می‌شود.
به گفته وی، پزشکان و پرستاران فعال در اورژانس ۲ بیمارستان رضوی طی کلاس‌های آموزشی، نحوه برخورد با بیماران دارای علائم حاد تنفسی و فرایند درمان این بیماران را به‌طور ویژه آموزش دیده‌ یا در این حوزه بازآموزی شده‌اند.
 محور با اشاره به حضور پزشکان متخصص طب اورژانس و بیماری‌های عفونی و ریوی در این اورژانس، اضافه کرد: پس از بررسی و ثبت وضعیت بیماران در این بخش، با هماهنگی ستاد ویژه بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیمار با آمبولانس مجهز شده به مراکز درمانی سطح شهر که از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشخص شده‌اند، اعزام می‌شود و اینگونه طی ماه پایانی سال گذشته، حدود هزار و ۴۰۰ نفر در زمینه بررسی علائم حاد تنفسی به بخش اورژانس ۲ بیمارستان رضوی مراجعه‌ کرده‌اند.

مهمترین اقدام حفظ مستمر بهداشت عمومی است
وی تصریح کرد: ماهانه حدود ۴ میلیارد ریال در بیمارستان رضوی برای فراهم‌سازی لوازم حفاظت فردی جهت کارکنان این بیمارستان هزینه می‌شود.
مدیرعامل بیمارستان رضوی افزود: در این شرایط، بیمارستان‌ رضوی به عنوان مرکز درمانی مجهز و یاری‌رسان سایر بیماران در سطح شهر، سعی در همکاری کامل با دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد و از همین رو، حفظ مستمر بهداشت عمومی در این بیمارستان نخستین و مهم‌ترین اقدام است که به طور مستمر در حال انجام است.
دکتر محور اظهار کرد: از همان روزهای ابتدایی اطلاع‌رسانی درباره شیوع ویروس کرونا در کشور، جلسات مکرری با حضور تیم مدیریت و راهبری و نیز گروه کنترل عفونت بیمارستان رضوی برگزار و تدابیر لازم در خصوص تأمین حفاظت و ایمنی کارکنان، همراهان و مراجعان با بهره‌گیری از خرد جمعی و کسب مشاوره‌های لازم از متخصصان عفونی اندیشیده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا شد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.