به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان یزد ، علی فاتحی نیا اظهار داشت: نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع ، حمل و نقل وعرضه ی فرآورده های خام دامی از جمله ی مهمترین وظایف دامپزشکی به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود است.
وی افزود : با این حال طی مناسبت های ملی و مذهبی و فراخور افزایش عرضه و تقاضا در بازار، اعمال این نظارت ها نیز افزایش دارد و در همین راستا در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع ، فرآوری و عرضه ی فراورده های خام دامی تشدید می شود.
فاتحی نیا در خصوص نحوه ی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژه ی ماه مبارک رمضان تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان در غالب ۱۲ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر با حضور و گشت زنی منظم در سطح استان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره کل می کنند و با بررسی شرایط تولید، فرآوری و عرضه ی فرآورده های خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری می کنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
این مسئول گفت: شهروندان هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء ، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی و بوده توجه داشته و در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر شما