تحولات منطقه

خرم‌آباد -مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: با توجه به سطح بالای پوشش جنگل‌ها و مراتع استقرار مداوم یک فروند بالگرد اطفای حریق در استان ضروری است.

ضرورت استقرار بالگرد اطفای حریق در لرستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: با توجه به سطح بالای پوشش جنگل‌ها و مراتع استقرار مداوم یک فروند بالگرد اطفای حریق در استان ضروری است.

مهرداد فتحی بیرانوند در جمع خبرنگاران افزود: استاندار لرستان رایزنی هایی با وزارت جهاد کشاورزی انجام داده که هواپیماهای سمپاش این نهاد را به منظور آبپاشی جنگل و مراتع به استان اختصاص دهد که در صورت موافقت نهایی و انجام تست موفق هواپیماها این امر محقق میشود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مهمترین موضوع در آتش سوزی مدیریت زمان و رسیدگی سریع به کانون حریق است تیم مردمی واکنش سریع در برخی مناطق لرستان راهاندازی میشود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha