به گزارش قدس آنلاین، فرید رضا صحی زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز با اشاره به بازگشایی تالارها و سالنهای پذیرایی این شهرستان با ۵۰ درصد ظرفیت، گفت: به منظور حفظ سلامت مردم، عملکرد فعالیت این مراکز به طور مستمر پایش و مورد ارزیابی قرار میگیرد.
او افزود: بر اساس دستورالعملهای بهداشتی، بازگشایی تالارها و سالنهای پذیرایی باید با کاهش تراکم جمعیت در محیط سالن پذیرایی و رستوران «۵۰ درصد ظرفیت» رعایت فاصله حداقل یک متر میان میهمانان، الزام استفاده تمامی پرسنل از ماسک و دستکش، استفاده از سیستم تهویه مناسب و یا باز گذاشتن درب وپنجرهها، باشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز ادامه داد: اجتناب از تماس کارکنان با یکدیگر از جمله دست دادن، اجتناب از تجمع در محیط کار از جمله رختکن، آبدارخانه، انبار و یا اطراف محیط کار، چیدمان میز و صندلی و نشستن میهمانان با فاصله حداقل یک متر و انجام پذیرایی به صورت سلف سرویس و حتی الامکان از استفاده از ظروف یکبار مصرف از دیگر موارد مورد تاکید می باشد.
صحی زاده بیان کرد: گندزدایی کف سالن دو بار در روز بوسیله زمین شور آغشته به مواد ضدعفونی مورد توجه قرارگیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای خبر/
نظر شما