به گزاشر قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر «سیاره ای سالم؛ با حمایت از تغذیه با شیر مادر» اظهار کرد: تغذیه با شیر مادر نمونه بارزی از ارتباط عمیق بین سلامت انسان و اکوسیستم طبیعی است.
وی ادامه داد: شیر مادر، غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست نیز ایمن است زیرا بدون آلودگی، تولید زباله و نیاز به بسته بندی متناسب، با نیازهای لحظه ای شیرخوار ترشح شده و در اختیار کودک قرار می گیرد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: نتایج به دست آمده در طی سال های اخیر، نشان دهنده این است که تغذیه با شیر مادر در تکامل سلول های عصبی مغز نوزاد و همچنین افزایش توان یادگیری کودک تاثیر بسزایی داشته و می تواند میزان شاخص هوش کودک را افزایش دهد و این مهم در خصوص نوزادان کم وزن و نارس نیز صادق است.
نظر شما