تحولات منطقه

فیلم سینمایی «منگی» به نویسندگی و کارگردانی رسول کاهانی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در پردیس سینمایی هویزه مشهد به سانس فوق‌العاده رسید.

نمایش «منگی» در مشهد به سانس‌ فوق‌العاده رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فیلم سینمایی «منگی» به نویسندگی و کارگردانی رسول کاهانی و تهیه‌کنندگی عباس اکبری که اکران خود را از ۱۵ شهریور ماه در سینماهای هنروتجربه آغاز کرده است، در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در پردیس سینمایی هویزه مشهد سانس فوق‌العاده داشت.

«منگی» در سینماهای نمایش دهنده‌ خود در تهران نیز با در نظر گرفتن محدودیت‌های سینماها در دوران کرونا با استقبال بسیار خوب تماشاگران مواجه شده است.

«منگی» اولین فیلم بلند رسول کاهانی است که به شیوه‌ پلان-سکانس و بدون هیچ‌گونه تقطیع نما فیلم‌برداری شده است و تجربه‌ای نو از لحاظ شکست زمان به آینده، گذشته و حال در طول ۸۲ دقیقه زمان فیلم دارد. نسرین درخشان‌زاده، مهدی ضیا چمنی، داریوش رشادت، سرور پیروانی، بهزاد آقاجانی و محمود یاوری بازیگران اصلی این فیلم هستند. در خلاصه داستان فیلم آمده است: «یکی الان از این در بیاد تو فکر می‌کنه من شرخرم! »

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha