تحولات منطقه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی نیمه نخست امسال در استان بیش از ۴۲ هزار تن گوشت قرمز تولید شده است.

۴۲ هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مجید جعفری افزود: این میزان تولید گوشت قرمز با توجه به تولید سالانه ۷۶ هزار تن محصول در این بخش، رقم خوب و قابل قبولی است.

وی با بیان این که مشکلی در تامین گوشت قرمز مورد نیاز خراسان رضوی را نداریم ادامه داد: طی این مدت ۶۰۰ هزار تن شیر نیز در این استان تولید شده است که رقم قابل قبولی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: شمار بهره‌برداران گاو شیری در استان هزار و ۴۳۳ واحد با ظرفیت ۷۸ هزار و ۳۲۰ راس، گوساله پروار ۴۴۱ واحد با ظرفیت ۳۴ هزار و ۷۰ راس، ۵۹۹ واحد پرواربندی بره با ظرفیت ۲۱۱ هزار و ۱۶۲ راس و واحد پرورش شتر معادل چهار واحد به ظرفیت ۳۵۰ نفر است.

جعفری افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۱۱۰ هزار تن سویا، ۲۰۳ هزار تن ذرت و حدود ۹۷ هزار تن جو که معادل ۶۷ درصد سویا، ۴۸ درصد ذرت و ۲۳ درصد جو مورد نیاز دامداران و مرغداران استان است از محل واردات تامین شده است.

وی ادامه داد: نیاز ماهیانه نهاده‌های دامی در خراسان رضوی معادل ۷۰ هزار تن ذرت، ۷۰ هزار تن جو و ۲۸ هزار تن سویاست که با وضعیت موجود نهاده در استان معادل ۵۲ درصد در زمینه ذرت، ۷۷ درصد جو و ۳۳ درصد در زمینه سویا کسری داریم که به این ترتیب دامداران و مرغداران ناچار باید کسری خود را از بازار آزاد تامین کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.