به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، احمد مهدی زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۸۰ کارخانه صنایع غذایی با کمبود روغن خوراکی مواجه اند، اضافه کرد: این کارخانجات بعضاً مجبورند روغن موردنیازشان را تا ۵ برابر قیمت اصلی خریداری کنند که با این شرایط، تولید مقرون بصرفه نیست.
وی با اعلام اینکه در مرحله اول دو هزار و ۸۱ تن روغن به مازندران تخصیص یافت، یادآور شد: این میزان سهمیه به ۸۰۰ تن کاهش یافت که ۳۰۰ تن برای صنوف و ۵۰۰ تن برای صنایع درنظرگرفته شده است.
مهدی زاده با بیان اینکه روغن های اختصاص یافته هنوز بدست تولیدکنندگان نرسیده است، ادامه داد: اغلب کارخانجات نیروهای خود را به مرخصی فرستاده اند.
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در پاسخ به سوال قدس آنلاین از تولید تنها ۳۰ درصد شیر موردنیاز در داخل استان خبر داد و گفت: همچنان ۷۰ درصد نیازمان از سایر استانها وارد می شود.
نظر شما