تحولات منطقه

۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۷۳۴۲۴۸

یک سایت قطری با بیان اینکه بازیکن ایرانی جایی در تفکر سرمربی ایرلندی العربی ندارد به بررسی جانشین‌های مهدی ترابی در این تیم پرداخت.

درهای خروجی العربی در برابر مهدی ترابی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین:  مهدی ترابی که پس از پایان لیگ نوزدهم از تیم فوتبال پرسپولیس تهران جدا شده و به تیم العربی قطر پیوست با یک دوره مصدومیت روبرو شد و در نهایت نتوانست انگونه که انتظار می‌رود بازی چشمگیری در لیگ ستارگان قطر انجام دهد. 

روزنامه استاد الدوحه قطر در بررسی عملکرد بازیکن ایرانی تیم العربی نوشت: مهدی ترابی جایی در برنامه های تاکتیکی «هیمیر هالگریمسون» سرمربی ایسلندی العربی ندارد و تاکنون نیز نتوانسته خود را به این مربی ثابت کند. لذا مسوولان این تیم به دنبال آن هستند که در فصل نقل و انتقالات زمستانی جانشین مناسبی برای بازیکن ایرانی استخدام کنند. 

یوسف مساکنی مهاجم ۳۰ تونسی الدحیل یکی از گزینه‌هایی است که از او به عنوان جانشین ترابی یاد می‌شود. همچنین عبدالناصر الخیاطی مهاجم ۳۱  هلندی قطر اس سی یک بازیکن را جایگزین مهدی ترابی به شمار می‌رود. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha