به گزارش قدس آنلاین،دکتر محمدمهدی راهنورد عنوان کرد:ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ در ماهیان بیماری زا نبوده و توصیه های بهداشتی فقط به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی می باشد.
وی ادامه داد: تهیه ماهی از مراکز تولید مجاز و دارای گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی، تخلیه محموله زیر نظر دامپزشک مستقر در مراکز عمده ،شستشو و ضدعفونی وسایل و تجهیزات نگهداری ،تخلیه مستقیم آب حمل و تعویضی به شبکه فاضلاب ،عدم تماس حفاظت نشده با آب و ماهی و رعایت بهداشت فردی و محیطی از جمله الزامات بهداشتی مراکز عرضه عمده ماهی قرمز است.
نظر شما