تحولات منطقه

دولت کانادا به پیروی از آمریکا و کشورهای اروپایی اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه ۹ شهروند روسیه اعمال کرده است.

کانادا ۹ شهروند روسیه را تحریم کرد/ مسکو: پاسخ می‌دهیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین؛  به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کانادا به پیروی از ایالات متحده و اتحادیه اروپا امروز چهارشنبه ۹ مقام ارشد روسیه را تحریم کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کانادا همانند بروکسل و واشنگتن بهانه خود از این اقدام را «نقض حقوق بشر» در پرونده «آلکسی ناوالنی» مخالف دولت روسیه ادعا کرده است.

آمریکا و اروپا پیشتر کرملین را به بهانه واهی و بدون سند و مدرکِ مسموم کردن ناوالنی با عامل اعصاب نوویچوک متهم و تحریم هایی را علیه مسکو اعمال کرده بودند.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این اقدام ضد روسی تأکید کرده بود که استفاده از موضوع مسمومیت «الکسی ناوالنی» تنها بهانه‌ای برای تداوم مداخله آشکار در امور داخلی روسیه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha