به گزارش قدس آنلاین ابوالفضل حسنزاده در گفتوگو با برنامه فوتبال برتر، درباره صدور رأی دیدارهای پرسپولیس مقابل استقلال و سپاهان و مبالغ بالای جریمهها، اظهار داشت: در آییننامه برای اشخاص حقیقی 50 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی 100 میلیون تومان سقف جریمه در نظر گرفته شده است، ولی در مواردی نصف این مبلغ به جریمه اضافه میشود. مقررات اجازه میدهد اگر در مواردی تعدد تخلف وجود داشته باشد، نصف این مبلغ به جریمه اضافه شود و برای همین ما در صدور آرای بازیکنان، جریمه آنها را 75 میلیون تومان لحاظ کردیم.
وی اشاره کرد: برای باشگاه پرسپولیس هم 150 میلیون تومان برای دربی در نظر گرفته شده است، چون پرسپولیس در این بازی سه تخلف داشت و باعث شد 100 میلیون جریمه به 150 میلیون تبدیل شود. تخلفات پرسپولیس در این بازی مربوط به بحث تماشاگران بود که منتسب به این باشگاه بودند و یکی دیگر صدور بیش از حد کارتها بود.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره اینکه جمع جریمههای این دو بازی به بالای یک میلیارد رسیده است، گفت: جرایم انضباطی یا توبیخ است یا محرومت و یا جریمه. توبیخ که مشخص است و محرومیت نیز. محرومیت از بازیهای خانگی و تماشاگر است اما چیزی که خود باشگاهها به آن اذعان داشتند این بود که هر محرومیتی که برای بازیکنان لحاظ میشود 100 میلیون خسارت به تیم وارد میکند و برای همین در نظر گرفتیم رویکرد را به سمتی ببریم که جرایم را شخصی کنیم. ما خیلی دوست نداریم باشگاهها متضرر شوند، مگر اینکه ناگزیر باشیم.
وی درباره محرومیت سیدجلال حسینی نیز عنوان کرد: برای این حکم ایشان دو ابهام را مطرح کردند. یک اینکه دعوت به کمیته انضباطی نشدند در حالی که هیچ بازیکنی را ما برای بازی سپاهان - پرسپولیس دعوت نکردیم و به همه گفتیم دفاعیه بفرستند. بحث دوم اینکه برخوردی بین ایشان با آقای پورقاز وجود داشت که هر دوی این افراد یک جلسه محروم شدند.
حسنزاده راجع به اینکه چرا جلسه انضباطی دربی برعکس بازی سپاهان و پرسپولیس حضوری برگزار شده است، یادآور شد: اگر برای شهرآورد دعوت کردیم برای این بود که فرشاد فرجی برای اولین بار در دربی حضور داشت و برای اینکه دوست داشتیم بشنویم چرا آقای غلامپور با این سابقه این اتفاق را رقم زده است. میخواستیم آسیبشناسی کنیم و اینکه چرا این اتفاق رخ داده است.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: آرایی که صادر شده، خفیفترین رأی ما بوده است. برای بازیکنان خاطی هر سه باشگاه باید رأی سه جلسه محرومیت داده میشد. البته آقای فرجی و غلامپور باید شش جلسه محروم میشدند، ولی ما کمترین را در نظر گرفتیم و دو جلسه آنها را محروم کردیم.
وی همچنین درباره رأی جنجالی بازی سایپا - پیکان و اعلام 3 بر صفر شدن این بازی به نفع سایپا خاطر نشان کرد: این رأی قطعی نیست و خیلی دوست نداریم به آن بپردازیم، اما خیلی جالب است باشگاه پیکان که محکوم پرونده است بیانیهای منطقی داده، ولی باشگاه نساجی که معلوم نیست کجای پرونده است اینطور موضعگیری میکند! تشکر میکنم از مدیریت باشگاه پیکان که بیانهای صرفاً حقوقی صادر کرده و اعلام داشتند که حق اعتراض دارند. این بیانیه حرفهای بود.
حسنزاده اضافه کرد: باشگاه نساجی که نمیدانم کجای پرونده است اتهاماتی را وارد میکند. باید به کمیته انضباطی توضیح داده شود که رأی با لابیگری داده شده است، یعنی چه؟ این نکته مهمی است. مدیرعامل نساجی گفت دقیقاً رأی کپی شده از لایحه باشگاه سایپاست! مگر ایشان از محتویات پرونده خبر دارد؟ این اتهامات سنگینی است و باید حتماً پاسخگو باشند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه تصریح کرد: این رأی میتواند در کمیته استیناف دوباره بررسی شود. حتی به CAS هم میتوان این پرونده را برد. باشگاه پیکان بیانیه میدهد که پیگیری میکند، ولی اینکه باشگاههای دیگر اتهام بزنند موضوع فرق میکند.
وی در مورد شکایت باشگاه استقلال از پیکان به خاطر انجام تعویض بیش از حدمجاز در مصاف با این هم ابراز داشت: باید بگویم برای اینکه به یک شکایت رسیدگی شود سه مرحله باید طی شود. میگویند چرا رأی استقلال و پیکان صادر نشد؟ در این موضوع باشگاه استقلال در تاریخ 10 اردیبهشت شکایت مطرح کرد که در بازی با پیکان به جای سه بار، چهار بار تابلوی تعویض بالا رفته است، ولی این باشگاه هزینه دادرسی را پرداخت نکرد و یک هفته مهلت هم گذشت و پرونده طبق قانون مختومه اعلام شد. البته این بازی و اتفاقی که رخ داده است، ماهیتاً با بازی سایپا - پیکان فرق میکند. در بازی دیگر که 12 نفر وارد زمین شدند، هم شکایتی مطرح نشد.
نظر شما