به گزارش قدس آنلاین، با شروع فصل تابستان و مصرف آلبالوی تازه، اگر علاقمند هستید در تمام طول سال از این میوه خوشمزه استفاده کنید، می توانید آن را به روش های زیر خشک کنید:
روش اول:
آلبالوها را میشوییم، بعد از خشککردن روی سینی فر میریزیم و درجه حرارت فر را روی کمترین مقدار قرار میدهیم. بعد از حدود یک ساعت وقتی کامل آلبالوها چروکیده و کم آب شدند در فر را کمی باز میگذاریم که هوا جریان پیدا کند و بهتر خشک شوند. در این زمان مرتب چک میکنیم و گاهی هم میزنیم تا یک دست خشک شوند. ۲ ساعت زمان میبرد تا خشک شدن آلبالوها به نتیجه دلخواه برسد. بعد از اتمام کار اجازه میدهیم خنک شوند و بعد در یخچال نگهداری میکنیم.
روش دوم:
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچهای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آنها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذارید تا خشک شوند.
منبع: ایرنا
نظر شما