به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری مهر به نقل از مدیسن نت نوشت:
محققان در این مطالعه، دو رژیم غذایی مدیترانه ای و کربوهیدرات را در مورد بیماران مبتلا به کرون روده مقایسه کردند.
محققان مؤسسه تحقیقات پزشکی فاین اشتاین نیویورک دریافتند که هر دو رژیم غذایی علائم بیماری را تقریباً به طور مساوی کاهش میدهد، اما این مطالعه به این نتیجه رسید که سهولت بیشتر در پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای ممکن است باعث شود رژیم ارجح برای بیماران باشد.
نکته منفی این رژیمهای غذایی کاملاً کنترل شده این است که ممکن است بیماران به اندازه کافی کالری یا تنوع غذایی دریافت نکنند. رعایت رژیم غذایی راحت تر ممکن است در این زمینه کمک کننده باشد.
بیماری کرون روده، سیستم ایمنی بدن را درگیر میکند و با علائم شکمی مانند درد و اسهال و التهاب مزمن مشخص میشود.
این مطالعه در ۳۳ سایت در سراسر ایالات متحده بین سپتامبر ۲۰۱۷ و اکتبر ۲۰۱۹ انجام شده است. این مطالعه شامل ۱۹۱ بیمار بود که به طور تصادفی در یکی از دو گروه رژیم غذایی قرار گرفتند و آن را به مدت ۱۲ هفته دنبال کردند. شرکت کنندگان در شش هفته اول غذای آماده دریافت کردند.
رژیم غذایی بر علائم بیماری این افراد تأثیر داشت و براساس این گزارش، در طول ۱۲ هفته حدود ۴۲.۴ درصد در گروه رژیم غذایی کربوهیدرات و ۴۰.۲ درصد در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای بهبود علائم مشاهده شد.
رژیم غذایی کربوهیدرات شامل گوشتهای فرآوری نشده، میوههای تازه و سبزیجات غیرنشاسته ای است و مصرف برخی حبوبات، تمام غلات، برخی شیرین کننده ها، میوهها و سبزیجات کنسرو شده و برخی محصولات لبنی را محدود میکند. رژیم غذایی مدیترانه ای دارای گوشت قرمز و فرآوری شده به مقدار کم است و میوهها و سبزیجات تازه، آجیل، ماهی، گوشت بدون چربی، غلات سبوس دار، و مقدار کمی لبنیات در آن وجود دارد و از روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی استفاده میکند.
نظر شما