به گزارش قدس آنلاین، مرضیه افضلی در مورد بی رغبتی جوانان به ازدواج گفت: یکی از مهمترین پیامدها و آسیبهای اجتماعی بدحجابی در جامعه، نداشتن تمایل به ازدواج و مسئولیتپذیری جوانان است و مسئله ازدواج یک مسئله فرهنگی محسوب می شود.
وی بیان کرد: در جامعه امروزه متاسفانه شاهد این هستیم که بانوان در حق خود ظلمی انجام میدهند و خود را در دسترس آقایان قرار میدهند. این امر باعث شده که اگر مردها که در گذشته برای رفع نیاز خود مجبور به صرف هزینه بودند، اما امروز بدون صرف هزینه و مسئولیت پذیری نیاز خود را رفع کنند و تمایلی به ازدواج نداشته باشند.
این کارشناس حوزه زنان و خانواده تصریح کرد: امروزه نگاه زنان از نگاه سنتی به سمت مدرن تغییر کرده است و فرصت برای فعالیت اجتماعی، اشتغال و رسیدن به استقلال مالی و اجتماعی برای زنان در جامعه فراهم شده است، اما متاسفانه شاهد آن هستیم که به موضوع تربیت دختران در راستای اشتغال و تحصیل و نقش همسری و مادری آنها ارزش کمی داده شده است.
افضلی ادامه داد: برخلاف اینکه در گذشته مسئولیت پذیری یک مرحله از بلوغ پسران محسوب میشد، اما امروز جوانان به علت ترس از تعهد و مسئولیت پذیری از ازدواج میترسند و مهارتهای زندگی مشترک و تعهدپذیری را یاد نگرفته اند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور ۸ میلیون پسر مجرد و ۵ میلیون دختر مجرد داریم که با نگاه کردن به آمارها میبینیم که تعداد آقایان مجرد بیشتر از بانوان مجرد است، پس این انگاره ذهنی که در جامعه رواج یافته است که شوهر نیست دیگر درست نیست.
این کارشناس حوزه زنان و خانواده افزود: آزاد بودن روابط دختران و پسران یکی از موانع ازدواج محسوب میشود. زمانی که زنان در رابطه با مردان قرار میگیرند و ارتباط موقت با مردان را تجربه میکنند، کسانی که در این نوع ارتباطات تمایل بیشتر به تداوم دارند زنان هستند. وقتی که رابطه قطع میشود، زنان دیگر نمیتوانند به مرد دیگری اعتماد و ارتباط برقرار کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما