تحولات منطقه

یک مستندساز حوزه مقاومت گفت: حاج قاسم سلیمانی در تمام این سال‌ها ذره ذره بر جان من نشسته که امروز با عشق مستندی به نام «خاطرات آن مرد» را برای او می‌سازم.

مستند «خاطرات آن مرد» را به عشق سردار سلیمانی ساختم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام ساسان فلاح فر گفت: دغدغه من حوزه مقاومت است و معتقدم اگر فیلمساز در حوزه ای غیر از دغدغه خود کار کند، در واقع هم به خود ظلم کرده و هم به جامعه ای که قرار است آن فیلم را ببیند.

وی افزود: اگر به من سفارش کاری را می دهند، این سفارش در راستای آن چیزی است که اعتقاد به آن دارم. من تا زمانی که بتوانم در حوزه مقاومت کار می کنم مگر این که روزی دغدغه ای دیگر به ذهنم برسد. بسیاری از دوستان از من خواستند که در حوزه هایی دیگر مستند بسازم ولی چون دغدغه ذهنی من مقاومت است و آن را دوست دارم، فقط در این حوزه فیلم های مستند می سازم.

فلاح فر ادامه داد: عشق به سردار سلیمانی باعث شد تا این مستند را طی دو ماه با وجود تمام مشکلات و با کمک کسانی بسازم که همه آن ها عشق به سردار را در دل دارند.

وی اضافه کرد: کار این مجموعه مستند از دو ماه پیش آغاز و طی سه هفته تصویربرداری به صورت فشرده انجام شد که البته در تمام بخش ها سختی های بسیاری بود، از پنج صبح تا ۱۱ شب مشغول کار بودیم ولی توانستیم این مجموعه را در ۱۰ قسمت ۲۲ دقیقه ای برای این ایام که نزدیک به دومین سالگرد شهادت حاج قاسم است، آماده کنیم.

این روحانی مستندساز تاکنون فیلم هایی همچون ساشا، چشم ایرانی، نبرد پالمیرا، «جنگ، دوربین من»، نقاشی یک رویا، در جست و جوی تاریخ گمشده و آخرین فصل زندگی تولید کرده است، که برخی از این مستندها همچون چشم ایرانی در جشنواره سینما حقیقت جایزه گرفت و بسیاری از این فیلم های مستند از تلویزیون پخش شده است.

سعید دولتخواه تصویرگر مجموعه مستند خاطرات آن مرد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هر یک از قسمت های این مستند داستان های جالبی دارد. در واقع هر کدام از کسانی که در این مستند صحبت می کنند، خاطره ای از حاج قاسم داشتند که صحبت های آنان، حال هر بیننده ای را عوض می کند و محبت و عشق به شهید سلیمانی را در دل ها افزایش می دهد.

وی افزود: به عنوان مثال خاله غزاله، پیرزنی است که هیچ چیزی در روستای قنات ملک نداشت و حاج قاسم به او کمک کرد و خانه ای را برای او ساخت. تمام روستایی ها خاطرات زیبایی از حاج قاسم داشتند. بیشتر این افراد از وقتی که حاج قاسمی وجود نداشت، می گفتند قاسم و بعدها به نام قاسم معروف شد تا زمانی که به سردار شهید سلیمانی در سطح جهان شناخته شد. حاج قاسم دغدغه داشت و با تمام مشغله هایی که داشت و به عنوان یکی از شخصیت های اصلی کشور، حداقل سه بار در طول سال به روستای خود سر می زد و زمانی که به روستا می رفت، تمام مردم به خاطر دیدنش و حل مشکلاتشان به دیدن او می آمدند.

دولتخواه اضافه کرد: من به سردار سلیمانی علاقه بسیار داشتم ولی وقتی به این سفر رفتم و خاطرات مردم این روستا را شنیدم، عاشقش شدم. به مردم نیز توصیه می کنم تا این مستند را ببینند و با دیدن این مستند بیشتر می توان شخصیت سردار سلیمانی را شناخت.

پخش مجموعه مستند ۱۰ قسمتی خاطرات آن مرد از جمعه شب سوم دی ماه در شبکه یک سیما آغاز شد و هر شب به روی آنتن این شبکه می رود. این مستند همچنین چهارم دی ماه از شبکه مستند و پنجم دی ماه از شبکه خبر پخش شد.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.