تحولات منطقه

۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۷۸۳۲۴۳

بازار فیلم اروپا که هر ساله در حاشیه برگزاری جشنواره فیلم برلین برگزار می‌شود، برای دومین سال پیاپی به صورت غیرحضوری برپا خواهد شد.

بازار فیلم اروپا هم مجازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در حالی که جشنواره فیلم برلین امیدوار به برگزاری این رویداد سینمایی به صورت حضوری است، بازار بزرگ فیلم اروپا که به صورت سالانه در حاشیه برگزاری بریناله برپا می‌شود امسال هم به دلیل نگرانی از شیوع سویه اُمیکرون ویروس کرونا آنلاین خواهد بود.

برگزارکنندگان بازار فیلم اروپا (EFM) سال گذشته نیز این رویداد مهم را به صورت غیرحضوری برگزار کردند. «EFM» دومین بازار بزرگ فیلم جهان پس بازار فیلم کن  (Marche' du Film) است.  

تصمیم درباره نحوه برگزاری هفتاد و دومین دوره جشنواره برلین به زودی اتخاذ خواهد شد اما دست‌اندرکاران این رویداد سینمایی مصمم به برگزاری جشنواره با حضور مخاطبان هستند و یکی از سخنگویان جشنواره برلین نیز احتمال جشنواره به صورت مجازی و یا برگزاری آن در فصل تابستان را رد کرده، با این وجود افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در آلمان نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.  

هفتاد و دومین دوره جشنواره برلین از ۱۰ تا ۲۰ فوریه ۲۰۲۲ (۲۱ بهمن تا اول اسفند ۱۴۰۰) در آلمان برگزار می‌شود.  

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.