تحولات منطقه

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۷۹۲۹۴۱

فرمانده انتظامی مشهد گفت: در راستای اجرای طرح ضربتی ارتقای امنیت اجتماعی در این کلانشهر ۲۵۴ متهم دستگیر شدند و ۴۸۲ مورد انواع سرقت نیز کشف شد.

۲۵۴ متهم به سرقت در مشهد دستگیر شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ حسین دهقان‌پور  در تشریح این عملیات در جمع خبرنگاران افزود: با اتخاذ تدابیر لازم از جمله افزایش گشت‌های ویژه موتوری و خودرویی، به کارگیری اکیپ‌هایی از یگان امداد و فوریت های پلیسی ۱۱۰ با تمام توان طرح تشدید پیشگیری از سرقت طی ۴۸ ساعت اجرا شد.

وی اضافه کرد: کشفیات حاصل از این طرح ضربتی شامل ۱۶۳ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو، ۶۸ فقره کشف خودرو و موتورسیکلت سرقتی، ۵۷ فقره  وسایل خانه و اماکن و ۱۹۴ فقره سایر سرقت‌هاست. 

فرمانده انتظامی مشهد گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح پیشگیری از سرقت، بالا بردن احساس امنیت و آرامش در سطح شهرستان و جلب رضایت عمومی مردم است و پلیس توانسته است عملکرد قابل قبولی در این زمینه داشته باشد. 

انتهای پیام

منبع: ایرنا
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha