تحولات منطقه

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: با احداث هفت مجتمع جدید خدماتی‌رفاهی بین‌راهی در استان طی سال ۱۴۰۰، شمار این اماکن خدماتی در خراسان رضوی به ۵۲ باب افزایش یافت.

هفت مجتمع جدید خدماتی رفاهی بین‌راهی در خراسان رضوی ساخته شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رضا صحراگرد اظهار داشت: هم اکنون این استان از نظر تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی رتبه سوم کشور را دارد، ضمن اینکه با آغاز به ساخت ۹ مجتمع جدید در استان، مجموع مجتمع‌های در حال ساخت خراسان رضوی به عدد ۳۵ رسیده است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ همچنین ۱۷ فقره موافقت اصولی جدید برای ساخت مجتمع خدماتی و رفاهی برای سرمایه گذاران جدید صادر شده و مجموع موافقت اصولی های معتبر اکنون به عدد ۴۷ رسیده است.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: مجوزهای مجتمع‌های خدماتی رفاهی در چهار درجه و با توجه به وسعت و امکانات مجتمع درجه بندی می شود و هر مجتمع، بسته به درجه آن، بین ۲۰ تا ۵۰  نفر اشتغال مستقیم و ۱۰ تا ۴۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می کند که با توجه به ماهیت و محل قرارگیری مجتمع‌ها، بیشتر از نوع اشتغال روستایی است.

صحراگرد افزود: با توجه به وسعت و امکانات مجتمع های خدماتی رفاهی افتتاح شده، مجتمع‌های در حال احداث و موافقت اصولی‌های صادر شده جدید، برآورد می شود با سرمایه گذاری های فوق، در دوره زمانی یاد شده در حدود ۲۲۰ نفر اشتغال دائم و موقت در این بخش ایجاد شده باشد.

وی وقوع تصادفات جاده ای را مقوله ای پیچیده و چندوجهی دانست و گفت: نمی‌توان گفت با افتتاح هفت مجتمع جدید در سال گذشته چقدر از حوادث جاده ای استان کاسته شده است اما بدیهی است که افزایش مجتمع‌های خدماتی رفاهی با توجه به ماهیت عملکردی آنها در مسیر جاده ها، بر ایمنی جاده ای استان افزوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی اضافه کرد: اگر مجتمع‌های در حال ساخت و در مرحله اخذ استعلام در سالهای آتی بهره برداری شوند، وضعیت استان از حیث تامین مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی به شکل قابل توجهی ارتقا خواهد یافت و به عدد میانگین "هر ۴۷ کیلومتر راه یک مجتمع خدماتی رفاهی" خواهد رسید که شرایط مناسب و قابل قبولی خواهد بود.

صحراگرد تاکید کرد: تلاش این اداره کل بر این است که کیفیت ارائه خدمات در این مجتمع‌ها، به موازات ارتقای کمی آنها افزایش یابد تا موجب رضایتمندی مسافران و زوار معزز حرم مطهر رضوی گردد.

خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیرآسفالته، در جایگاه دوم کشور از نظر طول راهها قرار دارد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.