به گزارش قدس آنلاین از سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در مراسم معارفه شکیبا محبیتبار بهعنوان مشاور مدیرعامل در امور زنان و خانواده با بیان اینکه «محبیتبار» از فعالان حوزه زنان و در این حوزه فردی شناخته شده است، گفت: حوزه زنان و خانواده برای سازمان تأمیناجتماعی بهعنوان سازمانی با ۴۵ میلیون نفر جمعیت تحت پوشش و نیز بالغ بر ۷۰ هزار همکار در سراسر کشور، دارای اهمیت فراوانی است.
وی افزود: به دنبال گزینش فردی برای این حوزه بودیم که هم تجربه بیرونی و هم درک سازمانی داشته باشد و دکتر محبیتبار پزشکی هستند که سوابق ارزشمندی در حوزه زنان دارند.
موسوی ادامه داد: موضوع جمعیت و تحکیم نهاد خانواده، از دغدغههای اصلی نظام است و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، خانواده را بنیاد جامعه دانسته که ارزش و اهمیت خانواده در کشور ما را نشان میدهد. اگر بخواهیم مسیر رشد و تعالی در شقوق مختلف حیات طیبه را طی کنیم، بیش از پیش باید به مسئله خانواده از منظر رویکرد دینی توجه کنیم و سیاستهای ما نسبت به این حوزه باید متناسب با شرایط روز جامعه، مورد بازبینی قرار گیرد. باید این قشر عظیم و تاثیرگذار، در همه سیاستها و برنامهریزیهای جامعه دخیل بوده و مسائل آنان مورد توجه باشد.
وی گفت: مسائل قانونی مربوط به حقوق زنان، نگاه حداقلی است که در اصل ۲۱ قانون اساسی به آن پرداخته شده است؛ اما برای اعتلای جایگاه زنان، باید یک نگاه موسع بنیادی به حقوق زنان داشته باشیم. زنان ایرانی در پیروزی انقلاب، جنگ و پیشرفت در کنار مردان خوش درخشیدند و در انقلاب اسلامی و همه مقاطع حساس و تاریخی حضور فعالی داشته و دارند.
موسوی تاکید کرد: تقارن انتصاب مشاور مدیرعامل در امور زنان و خانواده با ابلاغ سیاستهای تأمیناجتماعی از سوی رهبری را خجسته میدانیم چراکه در یکی از بندهای سیاستهای ابلاغی، مسئله خانواده و فرزندآوری مطرح شده و مسئولیت ما را نسبت به موضوع زنان و خانواده سنگینتر میکند.
شکیبا محبیتبار، مشاور مدیر عامل در امور زنان و خانواده سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی تأمیناجتماعی و قانون جوانی جمعیت که در آبان گذشته ابلاغ شد بر مسئولیتهای مهم سازمان در این حوزهها تأکید کرد.
محبیتبار، نسبت پشتیبانی را مسئله مهمی در صندوقهای بازنشستگی عنوان کرد و افزود: موضوع نسبت پشتیبانی در صندوقهای بازنشستگی یعنی نسبت تعداد شاغلان بیمهپرداز به بازنشستگان و مستمریبگیران، با جوانی جمعیت، ارتباط مهمی دارد. در حال حاضر این نسبت در سازمان تأمیناجتماعی به شکل نگرانکنندهای کاهش پیدا کرده و برای رفع این مشکل باید برنامهریزی و اقدامات مؤثری انجام داد.
وی تصریح کرد: در بهرهگیری مطلوب از فرصت پنجره طلایی جمعیتی جمهوری اسلامی، سازمان تأمیناجتماعی در کنار حاکمیت و دستگاههای مرتبط میتواند نقش تأثیرگذاری داشته باشد. علاوه بر این، خانواده کارکنان سازمان تأمیناجتماعی، خانواده بزرگی است و باید با برنامهریزیهای مناسب، زمینه نشاط کارکنان و خانوادههای آنان را فراهم کنیم.
نظر شما