به گزارش قدس آنلاین، دویچه وله می گوید؛ مواد غذایی در آلمان روز به روز گرانتر میشود و مردم برای تهیه مواد غذایی و رفتن به رستوران ها باید بیشتر خرج کنند و برای نوشیدنی و غذا پول بیشتری باید بدهند.
صاحب رستوران Cedrics در شهر راتینگن در نزدیکی دوسلدورف اما راه میانبر را انتخاب کرده و به جای سرشکن کردن هزینهها روی قیمت غذاها، از مهمانها ورودی میگیرد. سه یورو به ازای هر نفر و البته ورود رایگان کودکان.
جهش هزینه انرژی و مواد غذایی در آلمان، رستورانها و کافهها را دچار مشکلات مالی کرده است. صاحب رستورانی در حوالی دوسلدورف تصمیم گرفته به جای بالا بردن قیمت منو، از مشتریها به استثنای بچهها، سه یورو ورودی بگیرد.
در سایت این رستوران آمده است: «میهمانان عزیز به دلیل هزینههای بسیار بالای خرید مواد، سوخت و دستمزد، متأسفانه مجبوریم از هر یک سه یورو ورودی بگیریم.»
رادیو غرب آلمان WDR به نقل از صاحبان رستوران می گوید، قیمتها روزانه بالا میرود و سرویس دادن به مشتریان با قیمتهای سابق امکانپذیر نیست. قیمت گوشت و سبزیجات ۳۰ تا ۵۰ درصد، روغن سرخ کردنی ۱۰۰ درصد افزایش یافته و هزینه سوخت نیز با افزایش محسوسی روبروست.
اینگندورن افزوده که به امید فروکش کردن گرانی، ترجیح داد به منو و قیمت غذاها دست نزند؛ اما با گرفتن ورودی، فشار مالی را جبران کند.
او به WDR توضیح داده که مشتریها نسبت به مسئله تفاهم نشان دادهاند و پذیرفتهاند که موضوع نه بر سر سود، بلکه جلوگیری از ضرر است.
آلمان هماکنون تورم کمسابقهای را تجربه میکند. میزان تورم در آلمان در ماه آوریل به نسبت ماه مشابه سال گذشته ۴/ ۷ درصد اعلام شد. این جهش کمسابقه ناشی از جنگ اوکراین است که به ویژه بهای انرژی را بهشدت بالا برده است.
منبع: ایرنا
نظر شما