به گزارش قدس انلاین و به نقل از وبدا، دکتر ایوب توکلیان جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: کل تخت های اختصاص یافته در مشهد برای بیماران مبتلا به کرونا در موج هفتم، ۲ هزار و ۵۱۸ تخت می باشد که ۴۵۰ تخت بیمارستانی برای بیماران بدحال و بقیه برای سایر مبتلایان به کرونا پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: هم اکنون ۲۶ بیمارستان در شهر مشهد برای مقابله با هفتمین اوجگیری ویروس کرونا، آماده خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستند.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همچنین برای خدمت رسانی به سایر بیماران غیر کرونایی ۶ هزار و ۱۲۲ تخت بیمارستانی اختصاص یافته است که ۶۳۰ تخت از این تعداد در بخش های مرااقبتهای ویژه بیمارستانهای مشهد فعال هستند.
دکتر توکلیان افزود: هم اکنون بیمارستانهای امام رضا(ع)، قائم(عج)، شهید هاشمی نژاد، فارابی، ۱۷ شهریور، دکتر شریعتی، ثامن الائمه(ع)، رضوی، امام حسین(ع)، شمس، اکبر، آیت الله طالقانی، امام زمان(عج)، پاستور نو، ابن سینا و دکتر حجازی، شهید کامیاب، موسی بن جعفر(ع)، ۲۲ بهمن، امام سجاد(ع)، قلب و عروق جوادالائمه(ع)، آریا، نجفی، مادر، بنت الهدی و مهر آماده خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا هستند.
وی با بیان این که بیشترین میزان تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان های امام رضا(ع) با ۶۳۳ تخت و بیمارستان قائم(عج) با ۴۵۸ تخت پیش بینی شده است، ادامه داد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در این دانشگاه مشکلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا و غیرکرونایی نداریم.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: اکنون مشکلی در زمینه تامین داروی مورد نیاز مبتلایان به کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد و تامین داروهای مورد نیاز مطابق آخرین پروتکلهای ابلاغی و نظارت بر نحوه مصرف اکسیژن در بخش ها به تمام بیمارستان ها اعلام شده است.
توکلیان گفت: آمارهای مبتلایان به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان افزایشی است و از مردم تقاضا داریم ضمن تزریق دز یادآور در محیط های شلوغ و سربسته از ماسک استفاده نمایند و در صورت داشتن علائم خفیف کرونا به نزدیک ترین درمانگاه و مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
انتهای پیام/
نظر شما