تحولات منطقه

تیم ملی فوتسال ژاپن در دومین دیدار خود در مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا برابر کره جنوبی پیروز شد.

ژاپن انتقام عربستان را از کره جنوبی گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تیم ملی فوتسال ژاپن امروز جمعه در دومین دیدار خود در شانزدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا به مصاف کره جنوبی رفت و با نتیجه پرگل ۶ بر صفر ‏‬به پیروزی رسید.

در این مسابقه از گروه D که از ساعت ۱۱:۳۰ در سالن «سعد عبدالله» کویت برگزار شد، ژاپن برابر کره جنوبی برتری محسوسی داشت و توانست برنده از زمین خارج بشود. قضاوت این بازی بر عهده گلاره ناظمی و زری فتحی دو داور زن ایرانی بود.

ژاپنی‌ها که با باخت ۱-۲ برابر عربستان در بازی اول شوکه شده بودند، با برد مقابل کره جنوبی امیدهای خود را برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی زنده نگه داشتند.

در دیگر دیدار این گروه و از ساعت ۱۴:۳۰، ویتنام به مصاف عربستان می‌رود. هر دو تیم در بازی اول خود به پیروزی رسیده‌اند و نتیجه این مسابقه می‌تواند در تعیین معادلات صعود حیاتی و مهم باشد.

نتایج گروه D برای تیم ملی ایران هم حائز اهمیت است چرا که تیم‌های اول و دوم گروه C که ایران در آن حضور دارد، به مصاف تیم‌های دوم و اول گروه D می‌روند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha