به گزارش قدس آنلاین، علی بوتراب با بیان اینکه ۲۰ هزار هکتار باغ انگور بارور در استان وجود دارد، اظهار کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف و مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آبمیوه، کشمش و شیره انگور فرآوری میشود.
وی، با بیان اینکه انگور دومین محصول باغی استان است و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار بطور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته بندی و حمل و نقل آن فعالیت و امرار معاش میکنند، گفت: این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است.
بوتراب تصریح کرد: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آب غوره توسط سه واحد آبغوره گیری به صورت صنعتی در سطح استان تولید میشود که در مصارف خانگی و تهیه سالادها و چاشنی غذاها به کار میرود و بخش عمدهای از آن نیز در استان به روش سنتی خانگی تهیه میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: بیش از ۳۰ رقم انگور در استان تولید میشود که سفید و قرمزکشمشی، تبرزه سفید و قرمز، ریش بابا، حسینی، خلیلی، لعل بیدانه و قزل اوزوم از جمله این ارقام است و به تازگی ارقام خارجی از جمله فلیم، ترکمن و سایر ارقام در برخی نقاط در حال توسعه است.
زمان برداشت انگور برحسب ارقام و مناطق مختلف استان از اوایل شهریور تا اواخر مهر ماه متغیر است.
منبع: مهر
نظر شما