تحولات منطقه

پس از پیام رهبر انقلاب در پی حادثه ناگوار ربایش و شهادت مولوی عبدالواحد ریگی، خانواده شهید عبدالواحد ریگی از رهبر انقلاب قدردانی کردند.

قدردانی خانواده مولوی عبدالواحد از رهبر انقلاب
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، پس از پیام رهبر انقلاب در پی حادثه ناگوار ربایش و شهادت مولوی عبدالواحد ریگی، خانواده این شهید از رهبر انقلاب قدردانی کردند.

خانواده شهید مولوی عبدالواحد ریگی امام جماعت مسجد امام حسین(ع) خاش با صدور پیامی از عنایت رهبر معظم انقلاب، سران سه قوه و نهادهای ذی‌ربط امنیتی و انتظامی و شورای تأمین سیستان و بلوچستان قدردانی کردند.

مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه اهل سنت مسجد امام حسین(ع) شهرستان خاش از مولوی‌های شاخص منطقه و استان سیستان و بلوچستان توسط افراد ناشناس ظهر روز پنجشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ ربوده شد و به شهادت رسید.

در پی این حادثه‌، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای طی پیامی ضمن اظهار تاثر از این حادثه، بر تعقیب و مجازات سریع و جدی جنایتکاران از سوی دستگاههای مسئول تاکید کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha