تحولات منطقه

۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
کد خبر: ۸۳۸۰۲۵

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست از استخدام و جذب ۳۵۰ محیط‌بان در استان‌های کشور خبرداد.

۳۵۰ محیط‌بان در کشور استخدام می‌شوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علی سلاجقه در اردبیل با اشاره به وسعت مناطق حفاظت شده اظهار کرد: هم‌اکنون تعداد محیط‌بان در کشور بسیار کم و معادل یک هشتم کمتر از استاندارد جهانی است.

وی افزود: برای جبران این کمبود برنامه‌ریزی شده که از سال آینده ۳۵۰ محیط‌بان طبق ضوابط در کشور استخدام شوند که امیدواریم با تحقق این موضوع کمبود محیط‌بان به‌تدریج برطرف شود.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران در جریان سفر یک روزه به اردبیل بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل ، دیدار با دانشگاهیان ، سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان محیط زیست را در برنامه داشته و در نشست با استاندار و امام جمعه اردبیل نیز مسائل و مشکلات محیط زیست این استان را بررسی و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

استان اردبیل با مساحت ۱۷ هزار و ۹۵۳ کیلومترمربع، سه منطقه حفاظت شده و پنج منطقه شکار ممنوع از جمله آق داغ، مغان، نئور، شورابیل، گندیمن، دربند مشکول، انزان و خروسلو با مجموع مساحت بیش از ۲۴۵ هزار هکتار دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha