تحولات منطقه

کوروش زارعی گفت: باید برای تولید اثر با موضوع شهید سلیمانی، منبع در نظر گرفته شود، یعنی پژوهش و تحقیقاتی بر این موضوع شکل بگیرد تا هر کاری به هر شکلی در خصوص روایت زندگی و شخصیت حاج قاسم سلیمانی تولید و اجرا نشود.

زارعی: اصلی‌ترین کار برای حاج قاسم، جریان هنری است/هنرمندان در آثار هنری مرتبط با سردار به پژوهش حساس باشند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کوروش زارعی، دبیر چهل‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در خصوص لزوم و اهمیت فعالیت هنرمندان تئاتر در رابطه‌ با شخصیت و زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: موضوع محور مقاومت برای کشور، امر مهم و حیاتی است. کسی هم که این محور مقاومت را در کشورهای همسایه به راه انداخته است، حاج قاسم سلیمانی است. بااینکه او شهید شده است، اما راه او را ادامه خواهیم داد و ازنظر من این راه همچنان ادامه داشته و تمام‌شدنی نیست.

وی افزود: نمی‌توان این‌طور تصور کرد حالا که حاج قاسم شهید شده است، کار او تمام‌شده است، بلکه باید با یک شتاب فزاینده‌ای کار او را ادامه داده و حوزه محور مقاومت را گسترده‌تر کنیم. اگر به دنبال ایجاد یک همبستگی و همدلی بین کشورهای اسلامی و آن چیزی که مدنظر مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد تمدن نوین اسلامی است، هستیم باید محور مقاومت را جدی گرفته و این محور را در حوزه کشورهایی چون ایران، عراق، یمن، لبنان، سوریه و ... گسترش بدهیم.

زارعی همچنین اشاره کرد: اصلی‌ترین اقدام برای فعالیت و کار برای حاج قاسم سلیمانی و محور مقاومت، جریان هنری در حوزه سینما، تلویزیون و هنرهای نمایشی است که البته حوزه هنرهای نمایشی، تأثیرات بالای احساسی و اندیشه‌ای بر مخاطبان دارد؛ به‌گونه‌ای که هنر تئاتر، تأثیرگذاری بالایی در میان دیگر هنرها دارد.

به گفته دبیر چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، شخصیت حاج قاسم سلیمانی و فعالیت‌هایی که او در مدت زندگی‌اش انجام داده، بسیار است آن‌قدر که می‌توانیم سال‌ها در خصوص اتفاقاتی که او رقم‌زده است، کارکنیم.

وی افزود: همچنین باید ادامه راه حاج قاسم در محور مقاومت را در جریان هنر تئاتر و سینما ادامه دهیم؛ به این معنا که راهی که او در حوزه نظامی انجام داد را در راستای رسیدن به تمدن نوین اسلامی و بسط و گسترش محور مقاومت در فضای هنری ادامه دهیم و از زبان هنر به‌عنوان ابزاری تأثیرگذار و کاربردی استفاده کنیم؛ چراکه هنر بااحساس و اندیشه تماشاگر سروکار دارد.

زارعی ادامه داد: جشنواره تئاتر سردار آسمانی، ادای دینی به تفکر، دیدگاه و زحمات حاج قاسم سلیمانی در این سال‌ها برای بحث مقاومت اسلامی است و باید هنرمندان دین خود را نسبت به تفکر، اندیشه و کارهایی که این شهید انجام داده، ادا کنند؛ بنابراین فکر می‌کنم که برگزاری چنین جشنواره‌ای لازم و ضروری است؛ البته که باید درست و به‌خوبی اجرا شود.

زارعی در ادامه عنوان کرد: این شهید، شهیدی است که مردم نسبت به آن حساس بوده و مردم با آن زندگی کرده‌اند؛ به این معنا که برای مردم بسیار قابل‌احترام است و اگر قرار است آثار هنری‌ای در این راستا تولید شود، باید به لحاظ پژوهشی و محتوایی، کیفیت بالایی داشته و هنرمندان نسبت به آن حساس بوده و بر آن صحه بگذارند تا آنچه جان کلام است را به تماشاگر منتقل کنیم. همچنین آثار هنری باید ازلحاظ فنی نیز در رتبه بالایی قرار داشته باشند تا با تماشاگر ارتباط برقرار کند.

به گفته دبیر چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، باید برای تولید اثر در این راستا، منبع در نظر گرفته شود، یعنی پژوهش و تحقیقاتی بر این موضوع شکل بگیرد تا هر کاری به هر شکلی در خصوص روایت زندگی و شخصیت حاج قاسم سلیمانی تولید و اجرا نشود.

وی همچنین با اشاره به حضور برخی از آثار منتخب جشنواره تئاتر سردار آسمانی در جشنواره تئاتر فجر گفت: قرار است که پنج کار برای بازبینی و انتخاب به ما معرفی شود. انتخاب آثار برای حضور در چهل و یکمین دوره جشنواره تئاتر فجر بستگی به کیفیت دارد. اگر کیفیت این آثار خوب باشد، برای حضور در جشنواره انتخاب خواهند شد.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.