به گزارش قدس آنلاین، قیمت انواع گوشت قرمز در دوم بهمن ۱۴۰۱ به شرح زیر است:
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
راسته با استخوان گوسفندی |
۱۹۶,۰۰۰ |
ران کامل ممتاز گوسفندی |
۲۷۲,۰۰۰ |
کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۲۱۵,۰۰۰ |
ران پاک کرده گوساله |
۲۳۵,۰۰۰ |
سر دست پاک کرده گوساله |
۲۱۰,۰۰۰ |
گردن گوسفندی |
۱۷۵,۰۰۰ |
قلوگاه گوساله |
۱۶۵,۰۰۰ |
گردن گوساله |
۱۵۰,۰۰۰ |
قلم گوساله |
۵۹,۰۰۰ |
سردست گوسفندی |
۱۸۰,۰۰۰ |
ماهیچه گوساله |
۲۲۰.۰۰۰ |
دمبالیچه گوسفندی |
۱۴۵.۰۰۰ |
نیم شقه سردست گوسفند |
۲۳۰.۰۰۰ |
شقه لاشه گوسفندی |
۲۱۰,۰۰۰ |
نیم شقه ران گوسفندی |
۲۶۰,۰۰۰ |
منبع: مشرق
نظر شما