تحولات لبنان و فلسطین

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در شب قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مراسم ویژه ناشنوایان که در رواق حضرت زهرا(س) حرم مطهر رضوی برگزار شد، حضور یافت و در سخنانی به اهمیت و جایگاه رفیع شب قدر اشاره کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در مراسم شب قدر ویژه ناشنوایان چه گفت؟

تولیت آستان قدس رضوی شب قدر را فرصتی برای زدودن غبار غفلت و زنگار گناه از دل و تحول درونی انسان دانست.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در شب قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مراسم ویژه ناشنوایان که در رواق حضرت زهرا(س) حرم مطهر رضوی برگزار شد، حضور یافت و در سخنانی به اهمیت و جایگاه رفیع شب قدر اشاره و اظهار کرد: در شب قدر، قرآن به عنوان یکی از بزرگترین نعمت‌های الهی و نسخه نجات بخش و کامل ترین برنامه سعادت انسان نازل شده است.

وی با بیان اینکه در شب قدر فرشتگان به زمین فرود آمده و به مؤمنان سلام می‌کنند؛ خاطرنشان کرد: شب قدر تجلی رحمانیت الهی و بهترین فرصت برای استغفار انسان به درگاه الهی و بازگشت به سوی خداوند است.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: خداوند در زندگی انسان اوقات و فرصت‌هایی را برای رهایی انسان از تعلقات دنیوی و زدودن غبار غفلت و زنگارهای گناه از روح و دل قرار داده که ماه مبارک رمضان و به ویژه شب‎های قدر از جمله این فرصت‌ها برای تحول درونی انسان است.

وی شب قدر را شب رحمت و مغفرت خواند و تصریح کرد: سرتاسر عالم تجلی رحمت واسعه الهیست، اما ماه مبارک رمضان و شب های قدر از ایامی است که خداوند به آن عظمت و شرافت بخشیده، در این شب نسیم رحمت الهی عالم را فراگرفته و خداوند این شب را زمان عفو و گذشت از بندگان قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه از نشانه های محبت خداوند نسبت به بندگانش، خلق آنهاست؛ ابراز کرد: خداوند چون بنده اش را دوست دارد او را خلق کرده و تمام اسبابی که موجب سعادت، رشد و ترقی او می‌شود را فراهم نموده است.

وی با اشاره به این حدیث قدسی که خداوند می‌فرماید «یابن آدم خلقت الأشیاء لأجلک و خلقتک لأجلی؛ ای فرزند آدم، همه چیز را برای تو آفریدم و تو را برای خودم»، ابراز کرد: تمام تکالیفی عبادی که خداوند متعال بر دوش انسان‌ها قرار داده همانند نماز، روزه، عبادات و غیره، همگی جلوه‌هایی از رحمت الهی هستند تا انسان دائما متوجه خداوند باشد و گرفتار غفلت، شقاوت و بازماندن از کمال حقیقی نشود، زیرا آنچه موجب شقاوت انسان می‌شود، غفلت از خداست.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مؤمنان باید تجلی بخش صفات رحمانیت و رحیمیت خداوند برای دیگر انسان‌ها باشند به برخی ویژگی‌های مؤمنان اشاره و ابراز کرد: انسان مؤمن نسبت به دیگر مؤمنان کینه و سوءظن ندارد و به بندگان نیک خداوند خوش بین است، دلی که در آن کینه وجود دارد آلوده است و خداوند در چنین دلی حضور نخواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: عفو و گذشت از اشتباهات دیگر مؤمنان از نشانه‌های دل‌های پاک است، دلی که بتواند کینه در خود راه ندهد و از ویژگی‎های ائمه اطهار(ع) این بود که نه تنها با دوستان بلکه با دشمنان خود نیز مهربان بودند.

گفتنی است، در این مراسم یک مترجم با زبان اشاره همزمان‌ سخنان تولیت آستان قدس رضوی و مرثیه سرایی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را برای ناشنوایان ترجمه می‌کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.