به گزارش قدس آنلاین اردشیر شهرکی افزود: سه هزار و ۶۵۰ هکتار از باغهای سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که سه هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انگور در سیستان و بلوچستان تا اوایل تیرماه ادامه دارد گفت:پیشبینی میشود امسال بیشاز ۳۵ هزار تن انگور در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود:۹۰ درصد انگور تولیدی این استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی با اشاره به ویژگیهای انگور یاقوتی گفت:این نوع از انگور با شرایط سخت محیطی در سیستان و بلوچستان سازگاری دارد.
شهرکی اظهار کرد:درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه میدهد، اواخر فروردین میوهاش غوره میشود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبههای آن هستیم.
وی افزود:انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار پسندی مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان این منطقه میشود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت انگور در منطقه سیستان در شهرستان های زهک، زابل، هیرمند، هامون و نیمروز است و در شهرستانهای خاش، زاهدان ،میرجاوه و سراوان نیز این محصول کشت میشود.
۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
کد خبر: 875309
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:بیش از پنج هزار تن انگور یاقوتی به عنوان زودرسترین انگور کشور از سه هزار هکتار از باغات این استان تاکنون برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
نظر شما